"Să ai un amant sau o amantă este ușor". Vlăduța Lupău, declarații neașteptate despre relația de cuplu și familie

 Radulescu Ruxandra
.

Vlăduța Lupău vorbește sincer despre relația de cuplu și familie. Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, a devenit, anul trecut, ama unui băiețel superb, alături de soțul ei, Adrian Rus. Vedeta este fericită să aibă parte, în sfârșit, de familia mult visată și se bucură de statutul de soție și mamă. Vlăduța Lupău susține că nimic nu poate destrăma o familie puternică, nici măcar plăcerile trecătoare ale vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău vorbește sincer despre relația de cuplu și familie. Vlăduța Lupău, 31 de ani, și-a împlinit visurile atât în plan profesional, cât și plan personal. Ea a devenit nu numai o cântăreață de muzică folclorică extrem de îndrăgită de români, ci are și o familie minunată. Vlăduța este căsătorită cu Adrian Rus, fostul portar al campioanei României, CFR Cluj, iar împreună au un băiețel. Artista a făcut câteva afirmații sincere cu privire la familiile care se despart tot mai des. Vlăduța e de părere că nimic nu ar trebui să destrame o familie și a făcut referință la tentații precum, legături extraconjugale și anturaje.

artworks-iz0ntvaj1cm0qifp-claphg-t500x500artworks-iz0ntvaj1cm0qifp-claphg-t500x500

Vlăduța Lupău vorbește sincer despre relația de cuplu și familie

Vlăduța Lupău este o familistă convinsă, fiind foarte dedicată soțului și creșterii fiului lor. Artista este căsătorită din 2019 cu Adrian Rus și par a forma un cuplu de vis. Vlăduța a declarat că este conștientă de obstacolele și tentațiile ce pot apărea în timpul unei căsnicii, însă e convinsă că o familie unită poate trece peste orice.

Citește și: Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…'

Citește și: Vlăduța Lupău locuiește cu soacra ei în casă: 'Stă în permanență, 24/24. Noi o mai amenințăm cu…'

'După cum știți, am lansat piesa 'Falsitate și păcat' și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic. Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva. Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu', a spus Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor încă un copil

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Iair. Cuplul se gândește totuși să-și mărească familia și să îi ofere un frățior sau o surioară fiului lor.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…”

Citește și: „În meseria mea, căsătoriile se fac şi se desfac aiurea”. Drama neștiută a lui Gil Dobrică: a murit singur și uitat de toți, la 61 de ani

Adi Rus a organizat recent o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul personal de Instagram, în care partenerul de viață al Vlăduței Lupău care sunt planurile lor de viitor. Unul dintre fani a fost curios să afle dacă cei doi și-ar mai dori să aibă încă un copil. Fotbalistul a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că el și soția și-ar dori să mai aducă pe lume un moștenitor.

„Vă mai doriți copii?”, a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Adi Rus. „Desigur”, a răspuns partenerul Vlăduței Lupău pe contul personal de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton