"Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”. Am înțeles că am deranjat multă lume". Octavia Geamănu a răbufnit după ce a fost criticată că nu doarme cu soțul ei

 Dumitrache Laura
.

Octavia Geamănu a declarat în urmă cu câteva săptămâni că ea și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate de mult timp. În urma acestor declarații, jurnalista a fost aspru criticată de internauți. Ulterior, vedeta s-a lăudat cu modul în care își trăiește căsnicia. Iată ce a declarat acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu formează un cuplu cu Marian Ionescu, iar împreună au o familie fericită. De-a lungul anilor au preferat să își țină relația de lumina reflectoarelor, dar în urma unor declarații făcute de jurnalistă, cei doi au ajuns în atenția publicului.

octavia geamanu si marian ionescuoctavia geamanu si marian ionescu

Prezentatoarea Tv a declarat în urmă cu câteva săptămâni că ea și soțul ei dorm separat de mulți ani. Ei bine, internauții au criticat-o dur, motiv pentru care jurnalista a reacționat și și-a justificat primele declarații.

Citește și: Octavia Geamănu dezvăluie secretul căsniciei cu Marian Ionescu, la 8 ani de la căsătorie: „Nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac. Port doar…'

Citește și:„Soțul e tatăl minunat, încât mă pune în situația să fiu mama rea'. Cum își educă Octavia Geamănu și Marian Ionescu fiul, la 6 ani

Citește și:Cât de greu i-a fost lui Tavi Colen după destrămarea Talisman: „Mi s-a luat munca de-o viață. Nu aveam nimic…”

Citește și:Codruța Began a fost eliminată de la Survivor 2023: „Plec cu fruntea sus”

Octavia Geamănu a răbufnit după ce a fost criticată că nu doarme împreună cu soțul ei

Octavia Geamănu este căsătorită de mulți ani cu Marian Ionescu, iar împreună au un băiețel minunat. Deși și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, unele declarații făcute de jurnalista i-au pus pe jar pe internauți. Prezentatoarea de știri a mărturisit că ea și soțul ei dorm separat, fiecare având spațiul și intimitatea lui. Ulterior, a fost criticată pentru modul în care își trăiește căsnicia, iar acum Octavia Geamănu a răbufnit.

Vedeta a spus că nu îi place să se justifice în fața nimănui, dar a vrut să explice acest lucru pentru a fi înțeleasă de toată lumea. De asemenea, jurnalista a spus că familiarismul nu îi ucide mariajul. „Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e formă în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva', a scris Octavia Geamănu pe Facebook.

Octavia Geamănu:”Nimeni nu ne apartine”

Jurnalista a explicat că acesta e modul în care ei și-au organizat propria căsnicie. De asemenea, Octavia Geamănu a mărturisit că în ziua de astăzi nu e ușor să ai o relație de cuplu de lungă durată.

„N-am citit vreun comentariu însă am aflat de curând despre cât de celebra am devenit brusc. În adolescență am răsfoit cărți scrise de Goethe și printre multe rânduri care mi-au rămas în minte e și cel legat de familiarismul care ucide o relație, implicit dragostea. Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viața, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil.

Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să ii respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? „Multe cupluri se culcă pe urechea lui e a mea', e al meu', însă nimeni nu ne aparține. Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți', a încheiat ea.

Octavia Geamănu nu doarme împreună cu soțul ei, Marian Ionescu

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de aproximativ 8 ani și au un băiețel împreună. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit că nu doarme împreună cu soțul ei. Octavia a mărturisit că își dorește ca atât ea, cât și soțul ei să se bucure de intimitate.

Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates. Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Mi se pare groaznic să stai să nu te foiești, ca să nu-l deranjezi pe celălalt. Plus că omul poate sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc îndrăgostită și fericită .', a declarat Octavia Geamănu în cadrul unui interviu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton