"Este o veste care îți schimbă viața. Parcă m-a paralizat". Cum a reacționat Anghel Damian când Theo Rose l-a anunțat că va deveni tată

 Dumitrache Laura
.

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinti pentru prima oară. Cei doi sunt împreună de aproape un an, iar artista este însărcinată în cinci luni. Recent, actorul a vorbit despre cum i s-a schimbat de când a aflat că va deveni tătic. Anghel și Theo vor avea un băiețel, pe care îl vor numi Sasha Ioan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian se consideră un bărbat norocos. Acesta se poate declara împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Actorul formează un cuplu minunat alături de Theo Rose, iar peste câteva luni vor deveni părinți pentru prima oară.

theo rose si angheltheo rose si anghel

Regizorul serialului Clanul, de la PRO TV, este foarte fericit de când a aflat că va deveni tătic. Anghel Damian se bucură din plin de această perioadă specială și abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul. Actorul este alături de iubita sa, Theo Rose, însărcinată în cinci luni.

Citește și: Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar: „Este un dramaturg și un scenarist extraordinar”. Cum se desfășoară colaborarea cu fosta lui iubită, după despărțire

Citește și:„Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui”. Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Citește și:„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot”. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Citește și:Încă un cutremur în România, pe 14 februarie. 160 de replici după cutremurul din Gorj

Anghel Damian se simte pregătit să devină tătic

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproape un an, iar în curând vor deveni părinți pentru prima oară. Recent, actorul a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni tătic, dar și cât de mult i s-a schimbat viața. Anghel și Theo Rose vor avea un băiețel, pe care îl vor numi Sasha Ioan.

„Cea mai plăcută surpriză a fost vestea că voi fi tată. Este o veste care îți schimbă viața, n-ai cum să înțelegi pe deplin în acest moment tot ce se întâmplă. Sunt foarte multe stări, emoții și îți zic sincer că pe mine parcă m-a paralizat. Am rămas într-o stare cu un zâmbet lung și cu o reacție foarte puternică în mine. Nu prea știi cum să te exprimi când primești o asemenea veste.„, a spus Anghel Damian în cadrul unei emisiuni TV.

Anghel Damian: „Sunt extrem de fericit”

Anghel Damian trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Iubita sa, Theo Rose îl va face tătic pentru prima oară. Actorul susține că se simte pregătit să devină tată și abia așteaptă momentul în care își va ține la piept copilul.

Sunt extrem de fericit. E ceva ce îmi doream în adâncul sufletul meu să se întâmple. A venit într-un moment foarte potrivit în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta. Și acum aștept să primesc această necunoscută pentru că oricât de mult încerci să te informezi, să te pregătești pentru treaba asta, până când nu se întâmplă și nu îți vezi pentru prima dată copilul, nu știi. Vreau să îl învăț să caute fericirea.', a mai spus actorul.

Theo Rose a vorbit despre căsătoria cu Anghel Damian

Theo Rose este viitoare mămică și este pregătită să aducă pe lume primul băiat al ei și al lui Anghel Damian. Cei doi au aflat că vor fi părinți la doar patru luni distanță de când au început să formeze un cuplu.

'Eu când eram mică visam că o să fiu o mamă și mai tânără, dar între timp m-am răzgândit.Totuși, eu cred că Dumnezeu îți dă atunci când e momentul și dacă așa a fost să fie la mine, în câteva luni să mi se schimbe viața, am primit cu bucurie, deși nu e ușoară o schimbare de genul ăsta', a spus Theo Rose.

De asemenea, actrița s-a gândit deja la cununia civilă cu Anghel, deoarece își doresc ca micuțul să poarte numele de familie al tatălui. Așadar, până la venirea pe lume a micuțului, cei doi este posibil să organizeze căsătoria civilă. „Suntem împreună din iulie, iunie, nu mai știu, nu avem un an de relație.(…) În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton