Vlăduța Lupău, pe ultima sută de metri cu botezul fiului ei. De ce are loc într-o zi din cursul săptămânii

 Dumba Gabriela
.

Vlăduța Lupău este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fiului ei, programat pentru 27 septembrie. Cântăreața are un contract de exclusivitate cu Pro TV pentru acest eveniment, însă nașa micuțului Iair, Olguța Berbec, a dat câteva detalii inedite despre eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fotbalist și fiu al unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca, s-au căsătorit pe 12 noiembrie 2019. Soțul artistei, cu 3 ani mai mic decât ea, este fost portar la FC Cluj. Pe 27 septembrie, cei doi își botează primul copil și evenimentul se anunță a fi unul pe lux și opulență.

87898789

Detalii despre botezul fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a devenit mamă pe 6 august, iar pe 27 septembrie are loc botezul lui Iair. Băiețelul are trei perechi de nași (Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen și Florin Mureșan, cea care este managera artistei) și evenimentul său de creștinare se anuntă unul cu fast. Una dintre nașele sale, Olguța Berbec, a dat câteva detalii despre botez.

Emoționată, implicată și foarte resposabilă. O apreciez pentru asta„, a descris-o Olguța Berbec pe Vlăduța Lupău, în noul rol de mamă, pentru fanatik.ro.

Ea se descurcă foarte bine. Ei doi se descurcă foarte bine. Și-au dorit mult acest copil. Știau ce-i așteaptă. Eu chiar o apreciez pentru că știu ce înseamnă viața asta de artist în care lucrurile nu sunt foarte organizate și esti plecat. Când apare un copil este și mai greu, dar ei se descurcă bine„, a mai spus Olguța Berbec.

Nașa Olguța Berbec a dezvăluit că nu va cânta la botezul finuțului ei pentru că sunt alți artiști angajați pentru asta. Artista nu a dezvăluit ce cadou i-a pregătit lui Iair, dar spune că este deja ales împreună cu ceilalți nași.

„Împreună cu celelalte două perechi de nași am hotărât ce o să facem. Nu pot eu vorbi în numele tuturor. Pentru ei cea mai mare bucurie este însuși Iair, așa că orice altceva nu contează.

M-am ocupat împreună cu cumetrele mele, celelalte două nașe. Ne-am sfătuit și credem că am luat ceva frumos pentru finuțul Iair”, a mai spus Olguța Berbec.

La rândul său, Vlăduța Lupău a mărturisit acum ceva timp că va schimba mai multe rochii în ziua botezului, dar nu vrea să le arate nimănui, pentru că vrea să fie o surpriză.

„Aș vrea să vă arăt rochiile pe care o să le am la botez, că o să fie nu doar una, însă dacă vi le arăt, nu o să mai fie surpriză. Dar o să fie wow! Abia aștept!', a mai spus artista.

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:’Simt nevoia să mă laud’

Citește și: Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele băiețelului ei:„Și l-a ales singur’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…’/ EXCLUSIV

Nu demult, Vlăduța Lupău a explicat de ce botezul va avea loc într-o zi de marți și nu în weekend, cum se face de obicei.

Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci', a spus Vlăduța.

Vlăduța Lupău, superstiții legate de botezul fiului ei

Într-un interviu acordat VIVA! acum câteva luni, Vlăduța Lupău spunea că nu are superstiții și se încrede total în voința lui Dumnezeu.

Superstiții nu am… Cred în Dumnezeu și în voia Lui! Știu că, dacă el a vrut să vină acest copil în pântecele meu, tot el va rândui să-l aduc pe lume! Mă rog și cred cu tărie că doar voia Lui se face pe lumea asta!„, ne spunea artista.

Ce reprezintă numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă', scrie pe invitația de botez a lui Iair.

Conform dicționarului biblic, „Iair' înseamnă lumină, strălucire, în mod special strălucirea lui Dumnezeu.

Dacă privim mai departe în cărțile biblice, mai exact în Marcu 5:21-43; Luca 8:41-56; cf. Matei 9:18-26, acest nume este prezentat ca fiind conducătorul sinagogii a cărui fiica a fost vindecată de Mântuitorul Iisus Hristos.

De asemenea, în sursa menționată se mai precizează că Iair avea datoria de a conduce slujba de la sinagogă și de a alege persoanele vrednice să conducă rugăciunea, să citească din Scripturi și să predice.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton