Kira Hagi va juca rolul principal feminin într-un film despre George Enescu: "Am fost extrem de onorată"

 Dumitrache Laura
.

Kira Hagi a primit un rol într-un film despre viața lui George Enescu. Gică Hagi se poate declara un tată mândru. Fiica sa a devenit o actriță celebră, iar fiul său, Ianis, este un fotbalist renumit. Kira, în vârstă de 26 de ani, a studiat actoria peste ocean, la New York Film Academy, iar acum a primit un rol important.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gică Hagi va interpreta rolul unei prințese în cel mai nou film despre viața și iubirile compozitorului român, George Enescu. Pelicula se va intitula Enescu-Geniul și Prințesa. Pelicula va avea premiera în a doua jumătate a anului 2023.

kira-rolkira-rol

Fiica lui Hagi a decis să devină actriță la 12 ani, când tatăl ei a întrebat-o ce vrea să facă cu viața ei. La 16 ani a jucat pe cele mai mari scene teatrale din București, iar la 19 a primit o bursă la New York Film Academy în Los Angeles.

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America:”Nu pot sta departe de…”

Citește și:Jonathan Alexandru, adevărul despre relația cu Kira Hagi, iubita lui pe scenă:”E chimie între noi”

Citește și:Anamaria Prodan, după ce a depus plângere împotriva lui Reghe:”Eu îl revedeam după 13 ani tot ca pe un soare. Nu regret nimic”

Citește și:Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa:”Are 20 de ani, e nebună, eu am 45'

Kira Hagi va juca rolul principal feminin într-un film despre George Enescu

Gică Hagi se poate declara un tată mândru. Ianis Hagi joacă la Rangers, una dintre cele mai mari echipe al fotbalului britanic, iar Kira Hagi este o actriță cu potențial mare. Tânăra de 26 de ani a anunțat că va apărea în cel mai nou film despre viața lui George Enescu. Aceasta va interpreta rolul prințesei Alice Cantacuzino.

„Tocmai s-au incheiat filmările la filmul „Enescu – Geniul și Prințesa', un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!', a anunțat Kira Hagi pe contul ei de Facebook.

Când va avea loc premiera filmului de succes în care joacă Kira Hagi

Fiica lui Gică Hagi nu a oferit mai multe detalii despre noua peliculă. Kira a mărturisit că filmul „Enescu – Geniul și Prințesa' este singurul proiect al său pe care îl promovează.  Filmul va fi lansat în a doua jumătate a anului 2023. „Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste', a spus Kira pentru click.ro.

Această peliculă nu este prima colaborare dintre Kira Hagi și regizorul Toma Enache. Cei doi au colaborat și pentru filmul „Între Chin și Amin”,  care a cunoscut un succesul internațional.

Când a decis fiica lui Gică Hagi să se facă actriță

Kira Hagi a fost pasionată de actorie încă de mică, iar la vârsta de 12 ani i-a spus tatălui ei că vrea să aibă o carieră în acest domeniu. La 16 a jucat în numeroase piese de teatru, iar la 19 a plecat la New York Film Academy, care avea Universitatea la Los Angeles. Primul rol important pe care l-a avut a fost în piesa de teatru „Martha. Povestea romanțată a unei prințese”.

După studii, a lucrat la Ownzones Media, aici dezvoltând o aplicație digitală pentru industria filmului. În țară, Kira Hagi joacă în diferite pelicule, predă actorie copiilor cu vârste între 11 și 14 ani și, o dată pe săptămână, prezintă o rubrică la Aleph News, „Smart is the new cool', prin care se promovează inițiative ale tinerilor români.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton