Cum s-au cunoscut Cristina Almășan și iubitul ei: "A fost..."

 Raiciu Adriana
.

Cum s-au cunoscut Cristina Almășan și iubitul ei. Cristina Almășan este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din țara noastră. Vedeta și-a ținut departe viața personală departe de ochii curioșilor, astfel că mulți au fost surprinși când au aflat că este însărcinată. Iată cine este iubitul Cristinei, dar și cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Almășan și iubitul ei, Ufuk, sunt împreună de un an și, cât de curând, vor deveni părinți pentru prima dată. Deși influencerița a fost discretă până acum în ceea ce privește viața sa personală, aceasta a decis să vorbească despre bărbatul care a reușit să o facă mămică pentru prima oară.

almasanalmasan

În cadrul podcastului Acasă la Măruță, Cristina Almășan a vorbit deschis despre relația sa, dar a precizat și cum și-a cunoscut iubitul. Iată declarațiile făcute de îndrăgita vloggeriță!

Citește și: Vloggerița Cristina Almășan este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă:'Tăticul tău este foarte…'

Citește și:Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea’

Citește și:Laurențiu Reghecampf e în al nouălea cer după ce a devenit tată a treia oară.Ce imagini a postat Corina Caciuc pe rețelele de socializare

Cum s-au cunoscut Cristina Almășan și iubitul ei

Cristina Almășan și iubitul ei vor deveni părinți pentru prima dată. Îndrăgita vloggeriță va aduce pe lume o fetiță, iar anunțul a fost făcut într-un mod total inedit. Vedeta și iubitul ei au aflat că vor deveni părinți de fată, după ce un avion a trecut deasupra lor și a lăsat urme de fum roz. 

Recent, Cristina a fost invitată la un podcast și a vorbit deschis despre relația sa, dar și despre ce se întâmplă la momentul actual în viața ei. Printre altele, aceasta a spus cum și-a cunoscut iubitul.

A fost super random, pentru că una dintre prietenele mele cele mai bune s-a mutat la Pitești și s-a angajat la salonul lui, el e hairstylist.Eu am tot vizitat-o, ne-am cunoscut acolo și așa s-a întâmplat.(…) Mi-ar plăcea ac fetița mea să moștenească de la el ochii, care sunt foarte frumoși și are niște gene foarte lungi. Mai tare mi-aș dori răbdarea și liniștea lui. De la mine nu știu, momentan nu îmi vine să cred încă că sunt însărcinată.”, a declarat Cristina Almășan.

ei

Cristina Almășan, detalii despre botez

Tot în cadrul podcastului, vloggerița a mai vorbit și despre botezul fiicei sale. Se pare că aceasta nu s-a gândit nici unde va avea loc, dar nici când se va întâmpla asta.

„Nu știu încă când va fi botezul. Probabil va fi în România. Cert e că nu vom face botez religios, ci doar petrecerea în sine. Nu știu nici măcar cum se numește copilul încă. Cred că o să fie un nume turcesc.”, a mărturisit Cristina Almășan, la podcastul Acasă la Măruță.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton