Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice: "Pe natural, asumat"

 Dumitrache Laura
.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere din România. În vârstă de 31 de ani, vedeta arată foarte bine, iar multă lume este curioasă să afle dacă aceasta are operații estetice. Recent, Vlăduța a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce părere are despre acestea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a fost acuzată în nenumărate rânduri de către internauți că are operații estetice. Artista a mărturisit că o enervează foarte tare acest lucru și că nu îi place să se spună despre ea că are intervenții la nivelul feței. Cântăreața a explicat de ce există o diferență între fizionomia ei atunci când era adolescentă și acum, la vârsta de 31 de ani.

Vladuta insarcinataVladuta insarcinata

Vlăduța Lupău va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta este însărcinată în șapte luni, iar peste câteva săptămâni va naște. Cântăreața trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar faptul că va deveni mamă, o bucură enorm de mult. Vlăduța a dezvăluit că va avea un băiețel.

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră:„Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'

Citește și Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii:”Mă bucur să iau această decizie”

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:”Mi-aș fi dorit să ajung în finală”

Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi, iar la 31 de ani, vedeta arată minunat. Chiar și așa, gurile rele spun că artista ar avea operații estetice, dar refuză să recunoască. Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Vlăduța Lupău a abordat acest subiect. De asemenea, artista a explicat de arăta altfel în adolescență. Aceasta a mărturisit că nu îi place să se spună despre ea că are intervenții la nivelul feței. Vlăduța a mărturisit că în trecut avea un dinte lipsă, iar fizionomia ei s-a schimbat odată ce dantura sa de adult s-a dezvoltat .

Pe natural, asumat. Deși am o problemă aici, cu oamenii de pe Facebook, au spus că am operații la față… Pentru că aveam la dantură lipsă un dinte, eram un copil. Și am purtat aparat dentar, figura ta când ai altă dantură, e alta. Figura ta ca tânăr, când ești la 15-16 ani când eram eu prin concursuri… e alta la 30 de ani, automat, sprâncene', a spus aceasta.

Vlăduța Lupău, însărcinată în 7 luni

În luna martie, Vlăduța Lupău a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil. Artista este extrem de fericită, deoarece își dorea foarte mult să aibă un copil și nu reușea, din cauza problemelor de sănătate. Cântăreața a dezvăluit că va fi mamă de băiat, dar drumul până acum a fost unul dificil. Vedeta a recunoscut că ea și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, și-au dorit un copil de mulți ani. Cu toate astea, o problemă medicală a împiedicat-o să-și îndeplinească visul mai devreme.

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii„, a povestit artista, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Vlăduța Lupău, mesaj pentru bebelușul din burtică

Vlăduța este în extaz după ce a aflat că va deveni mămică. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru bebelușul din burtică. Cântăreața este nerăbdătoare să își țină copilul în brațe și să petreacă momente de neuitat alături de el.

Minunea mea, azi de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că te iubesc! Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe figuri' ai făcut până azi, dar păi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor). Și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu! ! 🙏🏼Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! 🤍', a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton