Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori: ”Tremuram din toate încheieturile”

 Cruceru Cristina
.

Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori. Cunoscuta artistă a povestit momentele cumplite prin care a trecut, în adolescență, când a fost hărțuită sexual chiar la școală. Nu de alți elevi, ci chiar de profesori. Artista a povestit cu amănunte clipele grele de care s-a lovit, acum câțiva ani buni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Cântăreața are o carieră de invidiat, pentru care a muncit ani buni. Solista are piese și colaborări, devenite adevărate hit-uri și la nivel internațional. Pe lângă lucrurile frumoase care au avut loc în viața ei, vedeta s-a confruntat și cu situații neplăcute, care au marcat-o pe viață.

Andreea-Banica-3Andreea-Banica-3

Celebra artistă a povestit prin ce chin a trecut, acum mulți ani, pe vremea când era doar o adolescentă. Vedeta mărturisește, în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', că a fost hărțuită sexual de două ori, pe vremea când era doar o adolescentă. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unor profesori și nicidecum a unor elevi.

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă: „Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu”

Citește și: Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică: 'Mi-am dorit tare mult'

Citește și: De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: 'Mi-am văzut tatăl murind…'

Citește și: Elena Chiriac doarme pe jos după întoarcerea de la Survivor: „Nu glumesc”

Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori

Andreea Bănică a povestit, în emisiunea prezentată de Denise Rifai, că a fost hărțuită sexual de două ori, pe vremea când era doar o adolescentă. Cântăreața a dezvăluit cum s-au întâmplat aceste situații, deloc plăcute, pe vremea când era doar un copil.

Am fost hărțuită sexual de două ori. Cu profesorul respectiv la meditații, a fost un moment foarte urât. M-am speriat foarte tare și tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. Fiind și mică, nu știam nici cum să procedez. Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea, mi-a dat voie să plec, eu nu i-am spus nimic. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei mele, nu voiam să-i spun tatei. Și mama mi-a zis să nu-i spun tatălui, că va ieși foarte rău. A doua oară a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic fusta mai sus”, a spus Andreea Bănică, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Andreea Bănică, despre cum a pozat în revistele pentru adulți

Artista a dezvăluit, în aceeași emisiune, că a fost încurajată de tatăl ei și de Lucian să pozeze într-o revistă pentru adulți, în schimbul unei sume frumoase de bani.

Acum aș arăta mai bine dezbrăcată. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da. La vremea aceea, am spus da pentru bani. A fost o sumă mare de bani, 10.000 de dolari am primit pentru pictorialul acela. Pentru mine au fost niște bani căzuți din cer. Într-adevăr, cu rușinea mea, abia m-au convins tatăl meu și Lucian să pozez în această revistă, tatăl meu când a auzit mi-a spus: Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog tată să pozezi.

L-am făcut în toate felurile, i-am zis că e nebun, cum să spună tatăl meu așa ceva. Ei bine, când a venit oferta, amândoi au complotat și s-au pus de comun acord să pozez în această revistă. Am pozat în bikini, i-au scos în Photoshop, așa de mare era rușinea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu voiam să o văd, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea.”, a mai spus vedeta, în aceeași emisiune.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton