De ce nu au depus Alex Zănoagă și Simina Loica actele de divorț: "Nu mă încurcă actul..."

 Raiciu Adriana
.

De ce nu au depus Alex Zănoagă și Simina Loica actele de divorț. Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este cea care a făcut anunțul, în mediul online. Totuși, până acum, cei doi nu au depus actele de divorț la notar. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv, vestea fiind dată chiar de brunetă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și soțul ei au decis să meargă pe drumuri diferite, din cauza neînțelegerilor dintre ei. Deși s-au despărțit de mai multe ori până acum, însă pare că de această dată, totul este definitiv. 

Simina-1Simina-1

Totuși, cei doi nu au depus încă actele de divorț, motiv pentru care mulți s-au întrebat dacă nu au gânduri de împăcare. Iată ce a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei despre situația actuală!

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit…’

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit…’

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu e confundată mereu pe stradă cu Dana Rogoz:„Mă tem că…

De ce nu au depus Alex Zănoagă și Simina Loica actele de divorț

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în emisiunea Puterea Dragostei, de unde au plecat și împreună. Aceștia s-au căsătorit și au împreună cu băiețel, pe nume Dominic. Însă, cei doi au decis acum să meargă pe drumuri separate, decizia fiind anunțată de brunetă.

Totuși, nici până la momentul actual, aceștia nu au depus actele de divorț. Vedeta spune că nu se va ducea ea prima la notar și îl va lăsa pe fostul ei partener să facă acest pas, motivul fiind că nu o deranjează deloc faptul că sunt căsătoriți în acte.

„Eu nu cred că s-a dus să divorțam. Daca făcea asta, sigur vorbea cu mine și mă anunță. Eu îl înțeleg. Daca am ales asta, oricând mă aștept să meargă să facă asta. Eu nu mă pot duce. Nu vreau. Nu mă încurcă actul ăla. Am permisul expirat și trebuie să mă hotărăsc pe ce nume să îl pun. Asta mă încurcă. Pe mine nu mă deranjează să mă cheme Zănoagă sau Loica, tot Simina sunt. Aștept să văd ce face el.”, a spus Simina.

Totodată, Alex Zănoagă susține că nu face acest pas pentru că este mai complicat având în vedere custodia copilului.

„Acum este definitiv, însă nu știm ce iți rezerva viitorul peste 2-3 ani. Nu am nimic împotrivă să își găsească pe cineva. Daca ea e fericita și cel mic este fericit.”, mai spune și fostul concurent de la Puterea dragostei.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton