Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini: „Este o traumă. Te întrebi de ce tocmai ție”

 Miniosu Alexandra
.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini. Interpreta de muzică populară e gravidă acum în cinci luni și urmează să aducă pe lume un băiețel. Având în vedere experiențele neplăcute prin care a trecut, soția lui Adi Rus a recunoscut că nu s-a bucurat deloc până ce nu a trecut pragul de trei luni, știind că acestea sunt critice, conform medicilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, în urmă cu mai mulți ani. În prezent, artista e însărcinată și urmează să devină mama unui băiețel. A făcut anunțul în martie, iar acum e în luna a cincea și radiază de fericire. Însă, până să ajungă aici, intepreta de muzică populară a trecut prin două mari cumpene. Vedeta a pierdut două sarcini chiar în primele săptămâni de evoluție.

vladuta-lupau-1-1vladuta-lupau-1-1

Recent, Vlăduța Lupău a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube. Artista a vorbit atât despre partea ei profesională, cât și personală. Acum, ea e gravidă în cinci luni și urmează să-l facă pe soțul ei, fotbalistul Adi Rus, tată de băiat. Bucuria a fost cu atât mai mare, având în vedere că, în trecut, vedeta a pierdut două sarcini.

Citește și: Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el:„Replica lui a fost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își dorește Vlăduța Lupău să își crească copilul:„Va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine”

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…'

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Fîlcea și Flick i-au ales pentru copilul lor.Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Vlăduța Lupău și-a dorit foarte mult acest copil pe care-l poartă în pântece, mai ales pentru că a pierdut două sarcini. Având în vedere cele două momente dificile, solista a povestit că acum nu s-a bucurat deloc până ce nu a trecut pragul de trei luni.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie', a declarat Vlăduța Lupău în podcastul „Fain & Simplu'.

Artista a suferit de endometrioză

La fel ca multe femei, Vlăduța Lupău a suferit de endometrioză. La începutul anului 2021, vedeta a suferit o operație pentru a se vindeca. Această afecțiune are frecvență mare la femeile tinere și poate reprezenta una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. Cântăreața nu a făcut fertilizare in vitro, ci a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate', a mărturisit artista în emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu săptămâni.

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău s-a născut pe data de 8 martie 1991, în Șimleul Silvaniei. Talentul ei a condus-o pe culmile succesului, dar a primit aprecieri și datorită frumuseții sale. Datorită timbrului ei unic, artista poate interpreta piese într-o notă modernă, îndrăgită de fanii ei.

Cântăreața s-a căsătorit la 28 de ani cu soțul ei, Adi Rus. Aceștia și-au unit destinele în toamna lui 2019. Partenerul ei de viață nu face parte din lumea artistică, ci din cea a sportului. El e cunoscut ca fostul portar de la CFR Cluj. Ea e mai mare cu 3 ani decât el, iar nașii lor de nuntă sunt artiștii Olguța Berbec și Remus Novac.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton