Simona Gherghe a anunțat în direct că va lipsi de la emisiunea Mireasa. Cine o înlocuiește

 Borcilă Andreea
.

Simona Gherghe și-a anunțat plecarea din emisiune în direct, dar nu va fi ceva permanent, ci doar pentru câteva zile. Vedeta moderează o cunoscută emisiune de matrimoniale, Mireasa, iar până acum, absența ei a avut doar motive justificate. Simona Gherghe a anunțat, totodată, cine îi va lua locul pentru câteva zile. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute și longevive prezențe pe micul ecran. Acum 20 de ani, venea pentru prima dată la București din Iași pentru a-și împlini visul de a apărea la tv. A fost mai întâi jurnalist, apoi s-a îndreptat spre moderarea mai multor emisiuni sociale de la postul Antena, cum e Acces Direct, sau matrimoniale, așa cum moderează în prezent Mireasa. 

1-Simona-Gherghe1-Simona-Gherghe

De-a lungul timpului, telespectatorii s-au obișnuit cu ea, mai ales că moderează emisiuni de mult timp. Recent, la finalul emisiunii pe care o moderează, fanii show-ului au avut un șoc. Vedeta a făcut un anunț pe repede înainte, fără să dea însă prea multe explicații.

Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze la Antena 1:„Nici n-am îndrăznit să respir'

Citește și: De ce nu mai are voie Simona Gherghe să rămână gravidă:„Nici nu îndrăzneam să…'

Citește și: Florin Cîțu, după ce s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, în Ucraina:„Ceea ce am văzut deschide ochii lumii asupra acțiunilor Rusiei'

Citește și: Primele imagini cu Adrian, mezinul cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan:„Noi suntem filmul Singur Acasă, toate părțile, în același timp'/ EXCLUSIV

Simona Gherghe și-a anunțat plecarea din emisiune în direct

Fosta prezentatoare de știri a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe mulți dintre cei de acasă. Simona Gherghe a precizat însă că absența ei nu va afecta nicidecum continuarea emisiunii. Mai mult, cea care îi va lua locul, pentru câteva zile, este nimeni alta decât Gabriela Cristea. Bruneta are experiență în moderarea emisiunilor matrimoniale. 

„Fiți atenți, plec joi, vineri și sâmbătă. Dar vine Gabriela, adică nu se închide emisiunea', a spus Simona Gherghe la finalul ediției, potrivit Wowbiz.ro.

Simona Gherghe, despre debutul în televiziune 

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a adus aminte de prima ei zi în București. De atunci, prezentatoarei tv i s-a schimbat complet viața. În 2002, a sosit de la Iași în București pentru a da o probă. După 12 ore petrecute în redacția de știri, Simona Gherghe și-a împlinit visul, acela de a deveni prezentator de știri.

„9 aprilie 2002. Am ajuns la București, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu știam orașul. Am ajuns în redacția știrilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzația că toți aleargă din montaj în redacție.

Nu mai știu cine m-a preluat, cert e că am fost așezată pe un scaun, în regie. Practic în inima transmisiunii. Iar eu, la câțiva metri de ei. Cred ca nici n-am îndrăznit să respir. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajată. Ziua aceea avea să-mi schimbe viața', a scris Simona Gherghe pe rețelele sociale.

Sursă foto: arhivă, Facebook, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton