Cum a descoperit Carmen Tănase că are tumoră la măduvă: "Era o amorțeală pe picior și..."

 Dumba Gabriela
.

Carmen Tănase a povestit cum a descoperit că are o tumoră pe măduvă. Deși actrița a punctat în nenumărate rânduri că nu este adepta internării în spital, la aflarea veștii, Carmen Tănase a decis să se opereze. Riscul cel mare era ca măduva să se rupă, iar ea să paralizeze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei ani, Carmen Tănase a descoperit că are o tumoră la măduvă, care a determinat-o să ia o pauză din viața publică și să se ocupe strict de sănătatea ei. Actrița a vorbit recent despre clipele grele prin care a trecut.

28796034_1837341036297798_6705544573080305664_n28796034_1837341036297798_6705544573080305664_n

Cum a descoperit Carmen Tănase că are o tumoră la măduvă

Carmen Tănase a detaliat în cadrul emisiunii Vorbește lumea', de la Pro TV, cum a descoperit că are o tumoră la măduvă și prin ce a trecut mai apoi, în drumul său spre vindecare.

„M-am dus să îmi fac analizele că am avut timp. Eu am de când mă știu probleme cu spatele, am scolioză, dar acum mă deranja ceva la picior. Era o amorțeală pe picior, parcă piciorul ăsta nu era tot al meu.

Îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el.
Am fost convinsă că este tot de la scolioză, dar am descoperit întâmplător la RMN, că nu e, când s-a deschis câmpul ăla mai mult.

Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis Mai intrați o dată!' și mi-au pus un grilaj pe cap. (…) Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: „Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă.'

Asta se întâmpla acum trei ani.(…) – a mărturisit Carmen Tănase.

Citește și: Ce a pățit Carmen Tănase după ce a refuzat să devină turnătoare la Securitate: „Ofițerul acela m-a amenințat că…

Citește și: Andi Moisescu, detalii din culisele Românii au Talent:„Șicanele au devenit o slăbiciune a noastră/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească: „Nu este cazul

Ce a decis Carmen Tănase după ce a descoperit că are o tumoră la măduvă

Carmen Tănase a punctat în nenumărate rânduri că nu este adepta internării în spital, la aflarea veștii, Carmen Tănase a decis să se opereze. Riscul cel mare era ca măduva să se rupă, iar ea să paralizeze.

Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat’, a mai spus Carmen Tănase.

Eu sunt credincioasă și m-am rugat, dar m-am rugat ca atunci când am eu o nevoie. A trebuit să mă operez și m-am operat.

Nu am avut emoții și nu mi-am schimbat stilul de viață după. (…) Totul a fost în regulă după aceea. Dacă tumora rămânea acolo, s-ar fi rupt măduva, aș fi rămas paralizată„, a mai spus actrița.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton