Vladimir Găitan a murit. Actorul suferea de cancer limfatic și muncea în continuare pentru a-și permite tratamentul

 Dana Enache
.

Actorul Vladimir Găitan s-a stins din viață. Actorul în vârstă de 73 de ani s-a luptat ani la rând cu o boală foarte grea, cancer limfatic. Din păcate, el a decedat după mulți ani de suferință. Deși era bolnav, el a continuat să muncească și anul acesta, pentru a își putea permite tratamentul și întreține familia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Vladimir Găitan s-a stins din viață. Actorul în vârstă de 73 de ani s-a luptat ani la rând cu o boală foarte grea, cancer limfatic sau, după cum este cunoscută în popor, cancer al sângelui.

Marele actor Vladimir Găitan împlinise, în februarie, vârsta de 73 de ani. Dar, de aproape trei decenii, acesta a suferit de o boală cumplită, cancer al sângelui. În ultimii ani, a făcut transfuzii de sânge și citostatice la spitalul Fundeni, dar a trebuit să urmeze și un tratament medicamentos, după o schemă elaborată.

Vladimir Găitan a murit: Aștept ca fiica mea să-mi facă un nepoțel

„Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi', declara Vladimir Găitan anul trecut.

De ce boală suferea Vladimir Găitan

Marele actor Vladimir Găitan a murit la 73 de ani. Dar, de aproape trei decenii, acesta suferea de o boală cumplită, cancer al sângelui. An de an, maestrul facea transfuzii de sânge și citostatice la spitalul Fundeni, dar avea și o schemă de tratament medicamentos pe care trebuia să o respecte cu sfințenie.   

p_326100_640x420-00-85p_326100_640x420-00-85

Reușise să ducă boala pe picioare, însă în ultima perioadă, starea actorului a început să se deterioreze. Dovadă stau pozele care îl înfășișează palid, cu cearcăne, vizibil slăbit și încărunțit. 

Deși starea lui de sănătate devenea din ce în ce mai rea văzând cu ochii, actorul a continuat să joace în piese de teatru și anul acesta. Asta și pentru că avea nevoie de bani. Cu o pensie de aproximativ 1500 de lei, lui Vladimir Găitan nu îi ajungeau banii pentru medicamente.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:„Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu:„Nu face pe nevinovata, ca toate de pe plaiurile astea amărâte’

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani:„Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi’/ INTERVIU

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul:’Șocul a fost destul de mare’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton