Loredana Groza, mai sinceră ca niciodată: "Eu am fost întârziată cu sexul!". Cine e bărbatul cu care s-a sărutat prima oară

 Dumba Gabriela
.

Loredana Grozea este recunoscută pentru sinceritate, astfel că atunci când a fost rugată să vorbească despre începuturile vieții ei amoroase, cântăreața a spus tot. Loredana mărturisește că și-a început viața sexuală mai târziu, dar a avut parte de primul sărut la Festivalul de la Mamaia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Grozea este căsătorită de 22 de ani cu Andrei Boncea, dar își amintește amuzată primii săi pași în ale amorului și nu va uita niciodată cine i-a furat primul sărut.

În cadrul unui interviu acordat Andreei Esca, Loredana Groza a făcut dezvăluiri și despre prima ei relație de dragoste. Cântăreața era prezentă la Festivalul de la Mamaia, atunci când a avut parte și de experiența primului sărut cu un… cameraman.

'Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică'.

Loredana-Groza16Loredana-Groza16

Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă', a dezvăluit Loredana.

Secretele unei căsnicii de 22 de ani

Loredana este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală, dar a dezvăluit pentru VIVA! care este secretul unei căsnicii de 22 de ani.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, ne-a spus Loredana.

Secretul fumuseții nu stă în operații

Toată lumea este de acord că Loredana arată mai bine acum decât la 25 de ani, iar fanii săi de pe rețelele de socializare nu mai contenesc cu felicitările la fiecare poză pe care cântăreața o publică în online. Unii cred că Loredana a exagerat cu intervențiile estetice și arată ca o puștoaică, dar artista de 50 de ani susține că secretul frumuseții ei nu stă în operații.

Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea', declara Loredana Groza.

Citește și:

Aurelian Temișan a vorbit despre scena super senzuală cu Loredana Groza din filmul „A doua cădere a Constantinopolului”: „A fost un moment fierbinte. A fost frumos'

Loredana Groza, cele mai provocatoare apariții! La 50 de ani, artista pune pe jar Internetul ținute sexy și le dă replica haterilor

Actorul Dominic West divorțează, după ce a fost suprins sărutându-se cu Lily James. Soția lui a cerut divorțul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton