Vlad Gherman, declarația care ar putea să o deranjeze pe Cristina Ciobănașu: "E prima oară când am o relație cu o femeie..."

 Dumitrache Laura
.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct unei relații de aproape 9 ani. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu un an, luându-și fanii prin surprindere. Ulterior, cei doi actori și-au refăcut viețile alături de alți parteneri. Recent, Vlad Gherman a făcut o declarație care ar putea să o deranjeze pe fosta lui iubită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit când toată lumea credea că vor face marele pas. Anul trecut, vestea separării celor doi i-au șocat pe fanii aceștia. Vlad și Cristina au decis să își refacă viața, iar cei doi au luat decizia de a începe o nouă relație. În prezent, actorul are o relație cu Oana Moșneagu, iar Cristina cu Alexandru Munteanu.

Vlad Gherman si CristinaVlad Gherman si Cristina

Cristina Ciobănașu a fost prima care s-a cuplat, iar la scurt timp, Vlad Gherman și-a oficializat relația cu Oana Moșneagu. Cei doi sunt foarte fericiți impreună și își fac planuri seriase de viitor. Oana și Vlad s-au mutat deja în apartamentul actorului. Mai mult, cei doi sunt colegi de platou în serialul Adela.

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:”În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot:”Ar fi un compromis…”

Citește și: Alexandru Nedelcu, dezamăgit că a părăsit Survivor România înainte de finală:”Am fost în depresie”

Citește și: Alina Sorescu a câștigat iar custodia celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu:”Cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Vlad Gherman, declarația care ar putea să o deranjeze pe Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio după 9 ani de relație. Cei doi s-au despărțit anul trecut, iar la scurt timp cei doi și-au refăcut viața. Invitați la un eveniment monden, Vlad a vorbit despre relația cu Oana Moșneagu. Cei doi sunt colegi de platou în serialul Adela, alături de Cristina Ciobănașu. Actorul a mărturisit că e prima relația pe care o are cu o femeie matură, reieșinf faptul că fosta lui iubită nu ar fi fost atât de matură în relație. Vlad Gherman a precizat că se înțelege foarte bine cu iubita lui și că se bucură de fiecare moment petrecut alături de el.

Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini', a spus Vlad Gherman pentru Ok Magazine.

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

Prezentă și ea la același eveniment, Oana Moșneagu a vorbit despre relația cu Vlad Gherman. Actrița a mărturisit că în curând vor face un an de relație și că vor sărbători acest eveniment special. Cât despre partenerul ei, Oana a declarat că este un bărbat romantic și extrem de grijuliu. Vedeta a povestit că sunt seri care, după ce vine obosită de la filmări, tânărul actor o așteaptă cu cina pregătită.

Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult', a zis Oana Moșneagu despre relația cu Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristian Ciobănașu sunt colegi de platou

Deși s-au despărțit în urmă cu un an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să rămână prieteni. Mai mult, cei doi sunt colegi de platou, deoarece atât Vlad, cât și Cristina, joacă roluri importante în serialul Adela. Curioși din fire, fanii au întrebat-o pe Oana Moșneagu ce părere are despre actuala legătură dintre Vlad și Cristina.

„Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni', a declarat Oana Moșneagu pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton