Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii: "Eu nu-ți aduc liniște"

 Dumitrache Laura
.

Insula Iubirii, sezonul șase, se apropie de final, iar fanii emisiunii vor avea parte de momente surprinzătoare. Concurentele care și-au pus la test relația a trebuit să aleagă o ispită pentru o ultimă întâlnire. Cristina, fosta iubită a lui Sebastian, s-a lovit de refuzul lui Bogdan Ionescu, iar acest lucru a afectat-o vizibil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina a reușit să uimească toată insula cu decizia pe care a luat-o pentru dream date. Cu toate că ea a vorbit cu ispita Bogdan și el i-a spus că nu vrea să fie invitat, concurenta nu a ținut cont și a făcut exact opusul. Ei bine, fosta iubită a lui Sebastian a avut parte de un moment fără precedent la Insula iubirii.

Cristina insula iubiriiCristina insula iubirii

Concurentele au fost nevoite să aleagă câte o ispită pentru dream date. Aceasta l-a ales pe Bogdan, deși el i-a zis că nu își dorește acest cu o seară înainte. Mai mult, concurenta a surprins pe toată lumea când a ales să doarmă cu Denis. Astfel, Bogdan a refuzat dream-date-ul cu Cristina.

Citește și: Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis:„Nu regret absolut nimic'

Citește și: Ispita Florin și Lavinia, ceartă aprinsă la Insula Iubirii:”Poți să pui mâna, dar nu ai cum să…”

Citește și: Mădălina Ghenea a pozat, din nou, în lenjerie intimă. Fanii au reacționat imediat:„Frumusețe ireală'

Citește și: Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis:„Nu regret absolut nimic'

Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii

Cristina a avut parte de surpriză din partea lui Bogdan. Concurentele au trebuit să aleagă o ispită cu care să meargă la date, iar Cristina l-a ales pe Bogdan Ionescu. Spre surprinderea concurenților, ispita a refuzat-o pe Cristina, după ce l-a ales pentru dream date. Blondina a fost vizibil rănită de reacția lui. Chiar și așa, concurenta a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce s-a sărutat cu Denis, cu o seară înainte.

Se pare că afecțiunea primită de la Denis nu a fost de ajuns pentru Cristina. Aceasta a vrut să aibă un ultim dream-date cu ispita Bogdan, cu toate că acesta i-a cerut să nu-l aleagă pe el pentru întâlnire. „Îmi este foarte greu să aleg, dar alegerea pe care eu o voi face e ca o recompensă și ca un dar pentru învățăturile de aici, îl aleg pe Bogdan', a spus Cristina.

Bogdan Ionescu a motivat alegerea

Fericită de faptul că l-a ales pe Bogdan Ionescu pentru date, Cristina a avut parte de un refuz din partea ispitei. Vizibil șocat, Bogdan i-a spus concurentei că nu va merge cu ea la întâlnire, motivându-și totodată decizia.

Din păcate te voi refuza politicos, pentru că ți-am spus că nu-mi doresc asta. (…) Tu mi-ai spus mie acaest lucru și aseară te-ai sărutat cu Denis în cameră la el. Mi se pare că fugi de pericol. Eu nu îți aduc liniște și nu aș vrea să fac chestia asta, și nu o fac. Nu simt să fac așa ceva.', a fost răspunsul ispitei Bogdan Ionescu.

Cristina s-a despărțit de iubitul ei, Sebastian

Cristina și Sebastian au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Ulterior, cei doi au fost atrași de ispitele de pe insulă, motiv pentru care Cristina a decis să se despartă de iubitul ei. Astfel, concurenta a pus capăt relației cu Sebastian, declarând că s-a simțit atrasă de Bogdan Ionescu.

„Datorită discuțiilor avute cu voi am ajuns la o decizie foarte importantă pentur mine vizavi de relația mea și mi-am dat seama că Sebastian nu este tot ceea ce-mi doresc eu. Dacă eu simt atracție față de Bogdan, de ce simt nevoia să continui o relație. Am ales între prospețime și profunzime, am ales prospețimea. I-am dat libertatea. Sunt o femeie liberă, noi doi nu mai suntem într-o relație', spune ea.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton