Actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, la Kiev: „Ești eroul meu!”

 Miniosu Alexandra
.

Actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, la Kiev. Starul american a mers în Ucraina, după ce s-a întâlnit cu refugiații ucrainieni aflați în Polonia. Artistul în vârstă de 56 de ani i-a transmis un mesaj emoționant președintelui țării vecine, numindu-l „eroul lui'. La final, cei doi și-au strâns mâna bărbătește, iar liderul ucrainean i-a mulțumit pentru vizită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, la Kiev. Actorul american e ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR). Acesta a vizitat Polonia, iar apoi a mers și în Ucraina, pentru a face cunoștință cu oamenii „afectați de război'. La un moment dat, el i-a făcut o vizită și președintelui țării vecine.

ben-stiller-volodimir-zelenski-1ben-stiller-volodimir-zelenski-1

Ben Stiller și-a ținut în permanență la curent fanii din mediul online. Actorul le-a povestit despre vizita lui din Polonia, din Ucraina, dar și despre întâlnirea cu Volodimir Zelenski. Artistul de peste Ocean l-a numit pe președintele Ucrainei „eroul lui', în contextul războiului ruso-ucrainean.

Citește și: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, după ce s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski:„L-am asigurat că România…'

Citește și: Florin Cîțu, după ce s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, în Ucraina:„Ceea ce am văzut deschide ochii lumii asupra acțiunilor Rusiei'

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV:„Să nu mai dai banii la…'

Citește și: Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni:„Aș mai face, dar nu doi deodată. Recunosc că…'

Actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, la Kiev

Mai întâi, Ben Stiller a fost în Ucraina pentru se întâlni cu familiile ale căror vieți au fost date peste cap de război și de violența din Ucraina. Acesta a povestit că milioane de refugiați ucrainieni au fost nevoiți să-și părăsească casele, pentru a fugi din calea focului.

„Tocmai ce am ajuns în Polonia cu UNHCR pentru a întâlni familiile ale căror vieți au fost date peste cap de război și violența din Ucraina. Milioane au fost forțate să-și părăsească casele, iar peste 90% au fost femei și copii. Sunt aici să învăț, să împărtășesc povestiri care ilustrează impactul uman al războiului și pentru a intensifica apelurile la solidaritate', a scris Ben Stiller pe rețelele de socializare, după ce a ajuns în Polonia.

Actorul american a fost în Ucraina de Ziua Mondială a Refugiatului

Luni, 20 iunie, Ben Stiller a ajuns și în Ucraina, chiar de Ziua Mondială a Refugiatului. Într-un filmuleț, acesta a subliniat că războiul și violența sunt devastatoare pentru oamenii de pe întreg mapamondul.

„Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile.

Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să îşi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană', a declarat Ben Stiller într-un video publicat pe Internet.

Ben Stiller, către președintele Ucrainei: „Ești eroul meu'

După a vizitat Irpin și Makarov, două orașe situate în regiunea Kiev, grav afectate de război, actorul american s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski la Kiev. Ben Stiller i-a spus liderului din Ucraina: „Ești eroul meu. Ai renunțat la cariera de actor pentru asta'.

Mesajul lui Ben Stiller a continuat astfel: „Un lucru este să vezi această distrugere la televizor sau pe rețelele de socializare. Alt lucru este să vezi totul cu proprii tăi ochi. Este greu să înțelegi ce se întâmplă aici, dacă nu ai fost aici'.

Reacția lui Volodimir Zelenski

La rândul lui, președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a mulțumit lui Ben Stiller pentru vizită, dar și pentru sprijinul acordat.

„Ucrainenii simt sprijinul lumii întregi, inclusiv a multor celebrități. Vizita lui Ben Stiller demonstrează încă o dată acest lucru. Călătoria ta la Irpin și Makarov, întâlnirile cu oamenii noștri spun multe. Apreciem că ești cu aici în această perioadă dificilă pentru țara noastră', a transmis președintele Ucrainei.

Sursă foto: Captură video, Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton