Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație: „Se întâmplă să ne mai ciondănim, eu mă aprind mai repede”

 Raiciu Adriana
.

Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație. Viviana Sposub și George Burcea au dezvăluit recent cum depășesc momentele tensionate din relație. Viviana Sposub și George Burcea formează o relație de mai bine de doi ani. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune, iar de atunci sunt de nedespărțit. Însă, ca în orice cuplu, mai există și momente tensionate. Cum reușesc aceștia să le depășească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație. Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși cei doi provin din același oraș, s-au întâlnit prima dată la București, atunci când au participat la emisiunea Ferma, difuzată pe canalul Pro TV, iar de atunci sunt de nedespărțit.

burcea-vivianaburcea-viviana

Fire extrem de deschisă, Viviana Sposub a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația cu actorul. Printre altele, a precizat că există și momente tensionate ca în orice cuplu, dar a mai mărturisit și cum reușesc să le depășească.

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Andreea Bălan:„Nu a virat niciun ban timp de…’

Citește și: Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Ce s-ar fi întâmplat când actorul s-a dus să ia fetițele:'Nu e prima dată când vine beat!’

Citește și: Costel Bojog, prima declarație după ce i-a luat locul lui Mihai Bendeac la iUmor:’N-am scăpat de roast-urile usturătoare, dar…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație

Prima dată când ne-am întâlnit a fost pe platourile de filmare de la Ferma'și de atunci suntem de nedespărțit. Întâmplarea face că da, suntem din același oraș, am frecventat aceleași locuri, doar că între noi există și diferența de vârstă, aveam alte cercuri de prieteni. Tu când veneai la cluburi pe lângă blocul meu, eu eram mică, mă jucam în nisip', a povestit, pentru Unica.ro, Viviana Sposub.

Ca în orice cuplu mai există și momente dificile, însă, în relația lor, supărarea nu durează prea mult, Viviana fiind cea care mai tot timpul pasul spre împăcare.

Eu mă consider cea mai înțeleaptă în relația asta', a mărturist iubita actorului, potrivit sursei citate anterior.

George Burcea a afirmat cele spuse de partenera sa și a mai adăugat faptul că el este cel mai impulsiv.

Se întâmplă să ne mai ciondănim, pentru că suntem oameni. Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede, dar după aceea îmi trece și vreau să dau timpul înapoi: Hai, iubire, că nu a fost așa!' Și de acum se supără el. Dar reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun și nu cred că stăm prea mult timp supărați, că stăm și în aceeași casă și ar fi culmea să stăm supărați, adică avem lucruri de făcut', au încheiat aceștia.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton