Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de o concurentă de la Casa iubirii: "Nu ți-e rușine?"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de o concurentă de la Casa iubirii. Andreea Mantea este gazda emisiunii Casa Iubirii, emisiune difuzată la Kanal D. Recent, prezentatoarea a avut parte de o discuție mai aprinsă cu una dintre concurenta, fapt pentru care a ținut și să-i atragă atenția. Iată cum a decurs dialogul între cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Și-a făcut debutul în televiziune cu ani în urmă și a ajuns imediat la inima publicului. Vedeta moderează acum emisiunea „Casa iubirii', show-ul matrimonial de la Kanal D.

1-andreea-mantea-784×1024-11-andreea-mantea-784×1024-1

Deși a trecut prin multe situații cu participanții de la emisiunea matriomonială, Andreea Mantea a dat dovadă de diplomație. Însă, într-o ediție recentă, prezentatoarea și-a ieșit din minți, după ce o concurentă a făcut o declarație neașteptată. Iată cum a decurs dialogul dintre cele două.

Citește și: Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere:'A înțeles din prima'

Citește și: Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Ce cadou special a primit:'Un an nou începe'

Citește și: Cât costă casa natală a lui Arsenie Boca.Gigi Becali nu o mai cumpără

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț:'Dacă ai o bilă neagră la mine…'

Andreea Mantea, scoasă din sărite de o concurentă de la Casa iubirii

În ediția din 14 octombrie, de la Casa iubirii, Andreea Mantea a avut parte de o discuție aprinsă cu Raluca. Totul a pornit de la faptul că Marian a încercat să o cucerească pe concurentă și i-a oferit în dar un buchet de flori. Totuși, cei din casă au început imediat să o critice pe tânără, susținând că este o persoană falsă.

Pentru că voia cu orice preț să-și pună punctul de vedere, Raluca nu a mai ținut cont că a început să vorbească peste Andreea Mantea. Prezentatoarea s-a enervat la culme și a ținut să o pună la punct pe aceasta.

Raluca: Am replică pentru toți! 

Radu: Raluca, dar chiar ești sub orice critică!

Andreea Mantea: Nu se poate! Sunteți îngrozitori! Raluca, uită-te la mine! Sunt aici! L-am rugat să-mi răspundă la o întrebare! Nu ți-e rușine?

Raluca: Vă cer scuze! Îți cer scuze, Alin!

Andreea Mantea s-a trezit fără doi concurenți la repetiții

Înainte de a începe filmările pentru Casa Iubirii, echipa Kanal D a adus câțiva tineri pentru repetiții. În prima zi, Andreea Mantea a făcut cunoștință cu o mulțime de fete și băieți, iar timpul petrecut a fost unul benefic pentru show.

În cea de a doua zi, ea a avut o surpriză. Doi dintre aceștia nu și-au mai făcut apariția, susținând că s-au îndrăgostit și au pleccat împreună.

Eu i-am văzut că se priveau într-un fel, în prima zi. A doua zi, ce să vezi, am ieșit din cabina mea, am venit în platou și nu i-am văzut. Am întrebat și mi s-a confirmat’, a spus ea.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton