Mălina Avasiloaie a stabilit data nunții: "Am ales ca petrecerea să aibă loc..."

 Raiciu Adriana
.

Mălina Avasiloaie a stabilit data nunții. Mălina Avasiloaie și Alin Gabor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel, pe micuțul Zian. După ce și-au botez fiul, cei doi au stabilit și data nunții, dar au oferit și primele informații despre evenimentul mult așteptat. Când va avea loc nunta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mălina Avasiloaie este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alin Gabor. În luna decembrie a anului trecut, cântăreața a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost, bineînțeles, unul afirmativ. Totodată, la puțin timp după, și-a anunțat fanii că urmează să devină mămică pentru prima oară, iar pe 3 august a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

malina-avasiloaie-1malina-avasiloaie-1

Recent, în cadrul unui interviu, Mălina Avasiloaie a mărturisit că a stabilit deja data nunții și a oferit mai multe detalii despre evenimentul mult așteptat.

Citește și: Solista Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie după doar 5 luni de relație.Cine este viitorul ei soț

Citește și: Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi:'Încă puțin și…'

Citește și:Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America.Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Citește și: Răzvan Botezatu are un nou iubit. Sunt împreună de doi ani:„Are bani, plecăm în vacanțe. Petrecem foarte mult timp împreună’

Mălina Avasiloaie a stabilit data nunții

Sâmbătă, 15 octombrie, Mălina Avasiloaie și soțul ei și-au creștinat fiul, pe micuțul Zian. Evenimentul a fost unul restrâns, iar, cu această ocazie, cei doi au decis să stabilească data nunții. Mai exact, cântăreața va îmbrăca rochia de mireasa în data de 7 iulie 2023.

Ne bucurăm că l-am creștinat pe Zian, iar acum are îngerul lui păzitor. Am petrecut în familie, într-un cadru restrâns, pentru că avem atât de mulți prieteni în toată țara, încât ne-ar fi fost aproape imposibil să-i adunăm pe toți la două evenimente. De aceea am ales ca petrecerea de botez propriu-zisă să aibă loc odată cu nunta, la anul, pe 7 iulie' declară, pentru FANATIK.RO, Mălina Avasiloaie.

Cum a decurs botezul micuțului Zian

Totodată, vedeta a mai vorbit și despre botezul fiului ei, care a avut loc weekend-ul trecut. Micuțul Zian a fost extrem de cuminte în biserică și era curios de tot ce se întâmpla în jurul lui.

Zian a fost atât de cuminte în biserică și n-a scos nici măcar un sunet când a fost scufundat în cristelniță. Era curios de luminițele din biserică și de toate persoanele noi pe care le-a întâlnit, iar noi copleșiți de tot ce se întâmplă', spune cântăreața, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton