Cum arată Al Bano și Romina Power acum. Cei doi artiști cântă împreună de 47 de ani și au fost căsătoriți 29 de ani

 Oana Pantazi
.

Dat fiind că formează un cuplu pe scenă de aproape de jumătate de secol și au fost căsătoriți aproape trei decenii, nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum arată Al Bano și Romina Power acum, la 79 și, respectiv, 71 de ani. Chiar dacă relația lor a fost tumultuoasă și viața i-a încercat nu o dată, cei doi continuă să susțină concerte în lumea întreagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Al Bano și Romina Power acum. Cei doi artiști sunt pe scenă împreună de aproape jumătate de secol și, chiar dacă timpul a trecut inexorabil și a lăsat urme, ea nu și-a pierdut frumusețea și nici el efervescența. Trecuți de 70 de ani, faimoșii artiști continuă să concerteze împreună în toată lumea, iar în luna noiembrie vor putea fi admirați și în România, deoarece vor concerta la București și la Cluj-Napoca.

al-bano-si-romina-power-2al-bano-si-romina-power-2

Cum arată Al Bano și Romina Power acum

Duetul italian Al Bano și Romina Power s-a lansat în 1975, cu albumul „Dialogo'. 47 de ani mai târziu, au un palmares discografic cu care puțin artiști se pot mândri: peste 20 de albume lansate și 150 de milioane de copii vândute în întreaga lume. Al Bano Carrisi şi Romina Power s-au căsătorit în anul 1970, iar în anul 1975 au format un duo muzical care s-a bucurat de un mare succes pe plan internațional. Totuși, în anul 1999, cei doi au divorțat. Ulterior, artistul s-a căsătorit cu Loredana Lecciso, împreună cu care are doi copii, însă colaborarea cu Romina a continuat în plan muzical.

Citește și: Câte operații estetice are Cătălin Botezatu, la 55 de ani: „Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru…”

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Citește și: De ce Silvana Rîciu ține pământ de la mormântul mamei sale lângă pat:„Părintele m-a sfătuit să fac asta

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…

Viața lor a luat o turnură dramatică în anul 1994, când una dintre cei patru copii ai lor, Ylenia Carrisi, a dispărut fără urmă. Acest fapt, în final, a dus inclusiv la despărțirea lor pe plan profesional, care a fost reluată însă în 2013. Acum, cei doi artiști cântă din nou împreună, iar fanii sunt convinși că relația lor de iubire nu s-a încheiat. De altfel, ambii continuă să alimenteze legenda, vorbind laudativ unul la adrea celuilalt cu fiecare ocazie: „A fost o mare dragoste', „Niciodată să nu spui niciodată'.

Chiar dacă povestea lor de iubire s-a încheiat, cu siguranță Loredanei Lecciso nu îi este ușor să-și vadă partenerul pe scenă alături de Romina Power, cu atât mai mult cu cât chimia dintre ei este aproape tangibilă. Chiar dacă are 71 de ani, a mai pus câteva kilograme, iar ridurile și cearcănele și-au făcut apariția, artista nu și-a pierdut frumusețea, iar Al Bano este la fel de tonic și de plin de energie.

Romina își caută de 28 de ani fiica dispărută

Pierderea fiicei lor a fost pentru Al Bano și Romina Power o piatră de hotar de netrecut. Când a dispărut, fiica mai mare a celor doi artiști se afla în New Orleans în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani. Mulţi au speculat că Ylenia se îndrăgostise de el. Deşi artista nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi, este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă! Mulţumesc’, scria Romina Power pe Instagram cu trei ani în urmă.

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton