Viviana Sposub și George Burcea au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica: "Ne-a furat telefoanele și nu numai..."

 Dumitrache Laura
.

Viviana Sposub și George Burcea au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica. George Burcea și Viviana Sposub au mers în vacanță, în Costa Rica, unde au avut parte de un moment neașteptat. Actorul și iubita sa au fost jefuiți, după ce un bărbat le-a furat telefoanele mobile. George Burcea a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica. Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde au diverse proiecte. Recent, cei doi au decis să meargă într-o vacanță în Costa Rica, dar au revenit acasă cu un gust amar.

Ce-a-aparut-pe-contul-lui-George-Burcea-dupa-ce-Viviana-Sposub-a-sters-toate-pozele-cu-el.-Vesti-bunCe-a-aparut-pe-contul-lui-George-Burcea-dupa-ce-Viviana-Sposub-a-sters-toate-pozele-cu-el.-Vesti-bun

În timp ce se bucurau de vacanța din Costa Rica, Viviana Sposub și George Burcea au avut parte de o întâmplare surprinzătoare. Actorul a povestit pe rețelele de socializare că a fost jefuit, atât el, cât și iubita sa, Viviana Sposub.

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Bălan și George Burcea, în privința fetițelor: „L-am iertat, dar a fost greu, pentru că eu am avut pierderi fizice pe care el nu le-a înțeles”

Citește și:Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: „La început mi s-a părut prea… Nu aș fi vrut să înșire femeile, să vină la fetițe…”

Citește și:Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. Ce concurenți au fost descalificați: „O greșeală să vin aici / Nu mai intru pe niciun traseu”

Citește și:Denisa Nechifor și fiica ei, prima reacție după ce Adrian Cristea s-a afișat cu noua iubită: „Ne dorim să…”

George Burcea și Viviana Sposub au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica

George Burcea și Viviana Sposub au plecat în SUA de câteva luni, iar recent au mers într-o vacanță exotică în Costa Rica. În timp ce se bucurau de momentele frumoase, cei doi au avut parte de o întâmplare de coșmar. Un bărbat le-a furat telefoanele, iar o perioadă, actorul nu a fost activ pe rețelele de socializare. După ce s-au întors din Costa Rica, George Burcea le-a explicat fanilor săi care a fost motivul pentru care a lipsit atât de mult timp din mediul online.

„Im back (n.r M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un ‘bun samaritean ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!', a scris George Burcea pe Instagram. 

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat în Los Angeles

În urmă cu câteva luni, George Burcea și Viviana Sposub au decis să se mute în Statele Unite ale Americii. Fosta prezentatoare TV și actorul și-au dorit să înceapă o viață nouă în afara țării. Inițial,cei doi au mrs la premiera serialului Wednedsay, unde George Burcea a jucar un rol semnificativ. Ulterior, împreună cu iubita sa, au decis să trăiască visul american și au locuit vreme de trei luni la New York. De asemenea, de mai bine de o lună locuiesc în Los Angeles.

Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit', a spus Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea a avut succes cu rolul lui Lurch în serialul Wednesday

George Burcea a cunoscut succesul peste ocean, odată cu rolul lui Lurch, în serialul Wednesday. Fostul soț al Andreei Bălan este invitat special la evenimentele din SUA, unde se întâlnește cu fanii săi. La începutul lunii februarie, Burcea a venit în România pentru a-și vizita fiicele, Ella și Clara.

George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, iar impreună au două fiice minunte. Despărțirea lor a fost presărată cu multe momente de scandaluri, iar în cele din urmă, actorul și-a găsit fericirea alături de Viviana Sposub.


Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton