Prin ce trece Gina Pistol cu doar trei zile înainte de nunta cu Smiley: „Dacă eram și eu o viitoare mireasă normală, ar fi arătat cu totul altfel...”

 Calin Maria Bianca
.

Prin ce trece Gina Pistol cu doar trei zile înainte de nunta cu Smiley. Smiley și Gina Pistol numără zilele până când vor deveni în mod oficial soț și soție. Cei doi așteaptă ziua de 27 mai cu nerăbdare, însă deși au început pregătirile cu mai mult timp în urmă, se pare că ultimele detalii pe care le mai au de pus la punct îi dă numeroase bătăi de cap frumoasei prezentatoare TV. Iată ce le-a povestit recent fanilor pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prin ce trece Gina Pistol cu doar trei zile înainte de nunta cu Smiley. Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță absolut adorabilă. Ei bine, în cazul lor, lucrurile au stat puțin diferit, astfel că mai întâi a venit copilul mult dorit de amândoi, iar mai apoi nunta, care o să fie în doar trei zile. Cei doi vor un eveniment atipic și foarte special, astfel că organizarea nu este deloc ușoară.

pistol99-1pistol99-1

Și-au pus la punct costumațiile, mai concret cele două rochii de mireasă ale ei și costumul său de ginere. De asemenea, au și verighetele personalizate, meniul stabilit și aranjamentele, cu tot ceea ce ține de locație, însă cu toate astea mai sunt detalii care îi tot pun pe drumuri, fiind extrem de stresați. Gina Pistol s-a confesat recent în fața fanilor, explicând că are atât de multe lucruri pe cap încât nici nu realizează că se mărită.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au stabilit meniul de la nuntă: „O să avem sarmale, normal. Cum să nu?”

Citește și: Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley: „Au mers pe simplu,clasic, dar de efect”

Citește și: Sese și Giovana de la Mireasa au devenit părinți. Prima imagine cu fiica lor: „Cea mai frumoasă zi din viața noastră'

Citește și: Connect-R se retrage din muzică, după 25 de ani de activitate: „Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”. Ce probleme de sănătate a avut

Prin ce trece Gina Pistol cu doar trei zile înainte de nunta cu Smiley

Gina Pistol s-a filmat recent în timp ce era în trafic, fiind 'cu nervii la pământ', așa cum chiar ea a dat de înțeles. Frumoasa blondină a spus clar că detestă să petreacă mult timp în trafic, mai ales când are numeroase lucruri de rezolvat și de pus la punct. De asemenea, a explicat că o mireasă normală are cu totul și cu totul alte activități în ultimele zile, precum mersul la Spa, la masaje de relaxare, sau ieșiri cu prietenele, în niciun caz ceea ce face ea.

'Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam, așa, la semafor, si mă gândeam… Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel. Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de Prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină.', a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol: 'Trebuie să vorbesc cu terapeuta mea să rezolv problema asta'

De asemenea, Gina Pistol a explicat că de când se știe este genul de persoană căreia îi place să se complice foarte mult, însă acum nu i se mai pare deloc ok să facă așa ceva, astfel că are de gând să vorbească inclusiv cu terapeuta ei pentru a rezolva această 'problemă'. Mai mult decât atât, și-a adus aminte în timp ce vorbea cu fanii ei din mediul online că trebuie să se gândească ce își face la păr, dar și ce machiaj o să poarte în ziua nunții.

Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea să rezolv problema asta. Așa îmi place să mă țin așa de ocupată și să chinui, mă… Ăsta este cuvîntul, îmi place să mă chinui. Nu-mi place să mă relaxez si eu. Am fost, am luat rochiile, le am pe amândouă bine puse, acasă. Deci, trebuie să văd cum mă aranjez la păr și ce machiaj îmi fac. Mai am puțin. Eu încă nu realizez ce se întâmplă, pentru că sunt prinsă cu atâta treabă.', a continuat Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol își dorește o viață mai liniștită

Ei bine, Gina Pistol nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor, ci a explicat că își dorește și ea o viață mai liniștită, așa cum vede pe Instagram la majoritatea fetelor. De asemenea, pe final a ținut să explice că a glumit cu cele spuse anterior, făcând însă haz de necaz cu perioada agitat din viața ei. Mai mult decât atât, a precizat că din cauza acestui ritm alert în care este nici măcar nu realizează că mai sunt câteva zile și se mărită cu sufletul ei pereche.

'(…) Vreau si eu o viață așa cum văd la fetele astea pe Instagram. Să merg în vacanțe, pe la restaurante, așa, să pară că nu am nicio grijă de om mare. Cu toate că am o grămadă pe cap. O să zică lumea că intru să mă plâng. Ce vreti să vedeti numai lucruri frumoase? Lasă să vedeti și una ca mine care se plânge. Glumesc și eu. Știti că mie îmi place să împachetez totul in ironii și așa mai departe. Ideea este că se apropie ziua cea mare și eu încă nu realizez că urmează să mă mărit.', a concluzionat Gina Pistol.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton