Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu părinții biologici. Imagine rară cu familia actriței: „Ne-am reunit. M-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu părinții biologici. Cristina Ciobănașu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg drept una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Ei bine însă, lansarea ei în domeniul actoricesc a fost una atipică, asta după ce a fost remarcată și adoptată de Ruxandra Ion, după apariția sa în emisiunea „Dansez pentru tine', de la Pro TV. Aceasta i-a descoperit talentul, astfel că așa a ajuns să joace în numeroase seriale românești. Deși a fost adoptată și a mers către o viață mult mai bună, Cristina Ciobănașu nu a uitat de unde a plecat și are o relație frumoasă cu părinții ei biologici, pe care i-a și vizitat recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu părinții biologici. Cristina Ciobănașu provine dintr-o familie cu puține posibilități materiale, astfel că în anul 2008 a fost unul dintre cazurile sociale, iar pentru visul ei au dansat Alex Velea și Cristina Stoicescu în emisiunea Dansez pentru tine. Avea 11 ani atunci, iar cea mai mare dorință a ei era să studieze la o școală de muzică din București, pentru a-și ajuta familia săracă. Ei bine, norocul i-a bătut la ușă, atunci când a remarcat-o Ruxandra Ion.

whatsapp-image-2023-05-24-at-10.18.38-2whatsapp-image-2023-05-24-at-10.18.38-2

Ruxandra Ion, numită și „mama telenovelelor' din România, a prin mare drag de ea, iar totodată i-a remarcat talentul actoricesc neșlefuit. Cunoscuta producătoare nu a putut să lase lucrurile așa și a invitat-o la ea în familie, a adoptat-o și i-a schimbat destinul complet. În ciuda numeroaselor schimbări în bine prin care a trecut, frumoasa actriță știe de unde a plecat și nu uită de familia biologică.

Citește și: Cristina Ciobănașu, ipostaze tandre cu iubitul ei. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit'. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: Eduard Dragu, pianistul cu autism de la Românii au Talent, umilit după emisiune: „M-a scuipat de două ori”

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină: 'Am pornit subnutrită la drumul ăsta și…'. A trecut cu greu peste stările de rău

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu părinții biologici

Recent, cu ocazie zilei de Sfinții Constantin și Elena, Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, au mers la Botoșani, acasă la părinții ei biologici, mai ales că mama ei era sărbătorita zilei. De asemenea, nu era singura care primea cadou, fiindcă și fratele ei făcea parte din lista celor care își serbează ziua de nume. Așa cum era de așteptat, cu doi sărbătoriți în familie, zâmbetele nu au lipsit de pe fața lor, iar spre final au imortalizat totul printr-o poză de colecție pe paginile ei de socializare.

Numai sărbătoriți la noi în familie, așa că am petrecut timp de calitate împreună weekendul ăsta, dacă tot ne-am reunit cu această ocazie. Am avut în agenda celebrărilor o doamnă (chiar pe mama), pentru că da, este o Elena veritabilă. Și am avut și un Constantin (al doilea prenume al lui Tudor), ca să fie totul ca la carte.', este mesajul publicat pe Facebook de Cristina Ciobănașu.

La marea reuniune s-a alăturat și tatăl biologic al actriței

Ei bine, după cum se poate observa în imaginea făcută publică de Cristina Ciobănașu, în poză nu apare doar eu cu iubitul ei, fratele său și mama biologică, ci și tatăl ei. Frumoasa actriță a dezvăluit că s-a bucurat enorm atunci când a văzut că sunt vizitați de către părintele ei biologic, iar pentru că formau tabloul de familie perfect, nu au putut să nu capteze aceste clipe unice din viața lor.

Ah, și ca să fie totul complet, m-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata, iar echipa a fost în formulă completă. La mulți ani, dragilor! Vă iubim tare mult', este mesajul publicat pe Facebook de Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Gherman timp de 9 ani

Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan de mai bine de un an, însă înainte de această relație, actrița a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman. S-au iubit cu foc vreme de 9 ani și toți se așteptau să își ducă relația mai departe, însă la un moment dat lucrurile nu au mai mers între ei, așa că au luat decizia comună de a merge pe drumuri separate. Nimeni nu se aștepta, astfel că deși le-a fost greu, au reușit să treacă peste și să își refacă viața, având în continuare o frumoasă relație de amiciție, de dragul proiectelor comune pe care le au.

„A fost o chestie pe care, într-adevăr, a simțit-o ea (n.r Cristina Ciobănașu) și oarecum a propus-o (n.r. despărțirea). Deși m-a durut sufletul, evident, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și, cu toată durerea din suflet, să accept. Na, ce era să fac? Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit.

Sincer, o perioadă foarte scurtă, de câteva zile, am crezut că este o chestie de moment și poate o să-și dea seama că nu e o variantă bună și că o să se răzgândească. Oricum nu conștientizam, pentru mine a fost un șoc. Am început să râd isteric, asta a fost reacția mea, pentru că nu credeam că se întâmplă ceea ce auzeam că o să se întâmple.

Eu filmam pentru filmul Adela atunci și mi-a fost foarte greu, nimeni nu știa, nici măcar doamna Ruxandra că e ceva în neregulă. Noi hotărâsem să nu-i spunem încă Ruxandrei și să avem o discuție cu ea, când avem timp, amândoi având filmări. Atunci au fost cele mai grele zile din viața mea‘, a mărturisit Vlad Gherman, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton