Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână

 Radulescu Ruxandra
.

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. După ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut printr-un divorț cu scandal, acum, antrenorul pare că nici nu mai vrea să mai audă de impresară. Atât Anamaria, cât și Reghecampf își tatuaseră numele celuilalt, însă, ulterior, și-au acoperit inscripțiiile de pe piele. Reghe și-a șters tatuajul cu numele Anamariei Prodan de pe antebraț. Iată ce apare în locul numelui impresarei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre cele mai mediatizate din ultimii ani. Cei doi și-au adresat vorbe grele și replici acide, iar scandalul părea să nu se mai sfârșească. Până la urmă „furtuna” s-a mai liniștit. Reghe și-a refăcut viață alături de Corina Caciuc, iar împreună au un băiețel, Liam, care a tocmai a împlinit un anișor. Laurențiu Reghecampf se pare că nu mai vrea să știe nimic de Anamaria Prodan, mama celuilalt fiu al său, Bebeto. Antrenorul și-a șters tatuajul pe care îl avea pe antebraț cu numele antrenoarei și l-a înlocuit cu un tribal.

anamaria-prodan-tatuaj-2anamaria-prodan-tatuaj-2

Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au trăit o poveste de dragoste pasională, dar cu nădădăi. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de un deceniu, însă mariajul lor a ajuns la final.

Citește și: Laurențiu Reghecampf l-a dus pe fiul său și al Corinei Caciuc la primul eveniment sportiv. Imagini nemaivăzute cu micuțul Liam

Citește și: Ce mesaj ironic i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, azi: „Unu mai bun ca…

Citește și: Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes 2023: „E un vis ce trăiesc”. Cât costă rochia roșie pe care a purtat-o la Festivalul de Film

Citește și: Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Reacția lui Florin Dumitrescu: „S-a pus singur în dificultate'

Laurențiu Reghecampf a ales să șteargă orice urmă a Anamariei Prodan din viața sa, iar aceasta include tatuajul cu numele ei, pe care îl avea tatuat pe antebraț, într-un loc foarte vizibil. Din imaginile recente postate de Reghe, se poate vedea clar, cum numele fostei soții a fost acoperit cu un tatuaj tribal.

Reghe ar fi cerut ca Anamaria Prodan să renunțe la numele de Reghecampf

Una dintre solicitările lui Laurențiu Reghecampf, în divorțul de Anamaria Prodan, ar fi ca impresara să nu-i mai poarte numele, după separare. Astfel, impresara ar trebui să revină la numele ei de familie, trecut în buletin înainte de a se căsători cu Laurențiu Reghecampf.

Spre surprinderea multora, nu ar fi vorba despre numele Prodan, după cum susține impresara, ci Dumitrescu. Acest nume e rezultat din prima căsnicie a Anamariei Prodan cu tatăl fiicelor sale, Tiberiu Dumitrescu. Și cele două fete, Sarah și Rebecca, poartă, de altfel, numele Dumitrescu.

Astfel, ar fi posibil ca, după încheierea divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, pe care o cheamă și Ionela, să se numească Anamaria Dumitrescu. Aceasta ar putea însă să facă ulterior demersuri, dacă va vrea să-și schimbe numele de familie în Prodan. Aceeași sursă mai scrie că Legea îi permite impresarei să facă asta, mai ales dacă demonstrează că noul nume este notoriu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton