Farrah Fawcett - De ce vor barbatii in rai...

 Revista VIVA
.

„Motivul pentru care baietii se uita mai intai la fizicul unei femei este ca, sincer, ei vad mult mai bine decat gandesc, credea Farrah despre modul in care barbatii isi aleg partenerele.

Ce poti face cu un zambet
In perioada 1973-1979 a fost casatorita cu actorul Lee Majors, iar din 1983 pana la sfarsitul anilor 90 a fost sotia lui Ryan ONeal, cu care a ramas in relatii bune si cu care are un baiat, Redmond (24). In tot acest timp s-a remarcat mai degraba ca actrita de televiziune, decat ca stea de cinema. A fost nominalizata de trei ori la premiile Emmy pentru rolurile din „The Burning Bed (1984), „Small Sacrifices (1989), respectiv „The Guardian (2001). A primit, de asemenea, cinci nominalizari la Globurile de Aur, inclusiv pentru „Charlies Angels. Chiar daca ii recunoastem meritele actoricesti, suntem indreptatiti sa credem ca aspectul fizic, combinat cu carisma si bafta au fost, in fapt, ingerii ei pazitori. De altfel, in 1995, dupa ani intregi in care s-a ferit sa arate mai mult decat este cazul, Farrah a decis ca varsta de 48 de ani este tocmai potrivita pentru un pictorial in Playboy. Hugh Hefner a facut o afacere buna, numarul cu Farrah pe coperta fiind cel mai bine vandut exemplar al anilor 90. In 1997 a repetat experienta cu aceeasi revista, bucurandu-se de un succes similar. Daca in acelasi an nu s-ar fi comportat intr-un mod bizar la emisiunea lui David Letterman, distrandu-se de una singura, razand din orice si vorbind incoerent, am fi zis ca, intr-adevar, imbatraneste frumos. In orice caz, poti gasi si astazi pe You Tube inregistrarea emisiunii, in urma careia s-a speculat ca Farrah consuma droguri sau ca neuronii ii cam jucau feste.

Efecte secundare
Probabil toti cei care au fost rautaciosi cu Farrah la un moment dat s-au cait in 2006, cand actrita a fost diagnosticata cu cancer de colon. Dupa sedintele agresive de chimioterapie, boala a intrat in remisie, revenind insa in luna aprilie a acestui an. In plus, problematicul sau fiu, Redmond, a fost arestat pentru posesie de droguri. Acesta s-a plans judecatorului ca trebuie neaparat sa fie alaturi de mama sa, care ajunsese sa cantareasca doar patruzeci si ceva de kilograme. Nici cu paparazzi disperati sa surprinda cele mai triste momente nu i-a fost mai usor actritei de 62 de ani. „Nu-mi doresc sa fiu fotografiata intr-un scaun cu rotile, ei abia asteapta asta si ma scot din sarite. Acest stres nu face decat sa-mi agraveze boala. Trebuie luate masuri.

Pe 25 iunie 2009, actrita a pierdut lupta cu boala, insa a ramas in amintirea tuturor drept cel mai frumos Inger. Actorul Ryan ONeal, cu care actrita a avut o relatie de peste douazeci si sapte de ani si care i-a fost alaturi in ultimele clipe, a declarat devastat: Am iubit-o din toata inima. Imi va lipsi foarte mult. Este intr-un loc mai bun acum.'

Oana Popoiag, Fotografii Hepta

VEZI GALERIA FOTO FARRAH FAWCETT – ICON-UL ANILOR 70
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton