Un model de 24 de ani, mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law

 Revista VIVA
.

Samantha BurkeSamantha Burke, model si actrita originara din Florida in varsta de 24 de ani, este mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law, potrivit site-ului www.people.com.

Domnisoara Burke poate sa confirme ca a avut o relatie cu domnul Law si ca va da nastere copilului acestuia in toamna”, a declarat avocatul femeii pentru site-ul de stiri mondene tmz.com.

„De cand l-a informat pe domnul Law despre sarcina, acesta a fost foarte deschis si a sprijinit-o pe domnisoara Burke”, a spus avocatul.

Samantha a declarat cu ceva timp inainte ca adora sa fie in fata camerelor de filmat. Pentru ca urmeaza sa aduca pe lume copilul lui Jude Law, Samantha se va afla cu siguranta in centrul atentiei…

Pe 30 iulie, agentul lui Jude Law a declarat ca actorul urmeaza sa devina tata pentru a patra oara in aceasta toamna. Potrivit acestuia, Law nu intentionaeza sa mai faca nicio alta declaratie pe aceasta teama.

Foto: www.tmz.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton