Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: "E mai bine..."

 Raiciu Adriana
.

Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Tânărul a oferit o primă declarație, în urmă cu doar o zi, despre scandalul actual. Acum a venit și rândul Vioricăi de la Clejani să vorbească despre subiectul momentului. Ce a postat artista pe rețelele sociale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce Curtea de Apel București a respins apelul pe care fiul Clejanilor l-a formulat. Sentința este definitivă, iar artistul este nevoit să plătească și cheltuieli de judecată.

fulgyfulgy

La o zi de când Fulgy de la Clejani a primit condamnare, acesta a postat pe contul său de socializare o primă reacție. Printre altele, a mărturisit că nu a ajuns la închisoare și este fericit cu tot ce se întâmplă în viața lui. Ulterior, Viorica de la Clejani a postat și ea un mesaj subtil. Iată ce a scris îndrăgita cântăreață!

Citește și: Fulgy de la Clejani, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie:”Am cea mai frumoasă viață”

Citește și: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.Sentința este definitivă

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept’

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:’Am ieșit la luptă’

Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv

Miercuri, 9 noiembrie, Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, a fost condamnat definitiv pentru tălhărie și este nevoit să plătească cheltuielile de judecată. În urmă cu un an, tânărul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma, iar în luna aprilie a acestui an a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare.

Mulți așteptau și o reacție din partea familiei și se pare că a și venit. Pe contul său de socializare, Viorica de la Clejani a postat o fotografie, dar și un mesaj subtil, susținând că este mult mai bine să taci din gură în anumite situații.

„Uneori e mai bine să-ți ții gura.', a scris Viorica de la Clejani, pe rețelele de socializare. 

De asemenea, Viorica a mai distribuit și mesajul postat de fiul său, în care a ținut să anunțe pe toată lumea că este bine.

„Hai bună dimineață, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor, nu sunt la pușcărie, mai e cale lungă…Doamne ferește și apară pe toată lumea', a declarat Fulgy, pe contul său de Instagram.

Fiul Clejanilor a agresat și tâlhărit un jurnalist

După toate scandalurile în care a fost implicat în ultimul an, Fulgy s-a ales cu o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton