Horia Brenciu revine la Pro TV. Pentru ce emisiune a filmat artistul

 Calin Maria Bianca
.

Horia Brenciu revine la Pro TV. Este vestea momentului pentru toți cei care-l îndrăgesc și iubesc. Ce-i drept, fanii i-au cam dus lipsa de pe micile ecrane. Artistul s-a reîntors însă la marea lui pasiune și anume televiziunea. Iată pentru ce emisiunea a filmat, dar și unde o să fie văzut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Liber de contract de mai bine de un an, Horia Brenciu revine la Pro TV. Marele artist o să fie din nou în vizorul publicului pe micile ecrane. Ce-i drept, în ultima vreme a fost destul de absent în ceea ce ține de televiziune, axându-se mai mult pe propriile proiecte. În scurt timp însă, o să fie difuzată pe Pro TV emisiunea pentru care a filmat chiar zilele trecute.

brenciu-9brenciu-9

Horia Brenciu este unul dintre artiștii care a ajuns la inima multor oameni. Iubit de un public larg, nu doar atunci când urcă pe scenă, fanii au așteptat cu nerăbare întoarcerea lui în televiziune. Mereu cu simțul umorului la el și cu zâmbetul pe buze, Horia Brenciu știe cum să se facă îndrăgit și apreciat de cei care-l urmăresc.

Citește și: Unde a lucrat Horia Brenciu înainte să devină celebru:„Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câțiva lei'

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…'

Horia Brenciu revine la Pro TV

Cu siguranță v-am stârnit curiozitatea, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim că Horia Brenciu a filmat pentru revelionul de la Pro TV. Asta nu este tot. Artistul urmează să mai filmeze și pentru alte proiecte tv în această perioadă. Totodată, deși a revenit în televiziune, Horia Brenciu are numeroase proiecte la activ.

„A avut luni și marți filmări de dimineața până noaptea la ProRevelionul de la Pro TV. Acum e liber de contract, poate merge unde vrea. Acum e la Timișoara la un eveniment, apoi are iar filmări, tot la Pro TV', a mărturisit pentru playtech.ro un apropiat al artistului.

Horia Brenciu a avut mai multe proiecte la Pro TV

Ei bine, nu întâmplător a filmat Horia Brenciu pentru revelionul de la Pro TV. Știm cu toții faptul că în trecut, artistul a avut mai multe proiecte la acest post. Unul dintre ele a fost chiar legat de Vocea României, când s-a aflat pe postul de jurat în fața a mii de concurenți. Totodată, de-a lungul timpului s-a făcut remarcat și în emisiunea X Factor de la Antena 1.

Horia Brenciu, pregătiri intense pentru un dublu spectacol aniversar la Sala Palatului

Nu doar filmările pentru emisiunile de la Pro TV sunt acum pe lista lui Horia Brenciu. Artistul are numeroase proiecte în această perioadă, unul dintre ele fiind dublul spectacol aniversar de la Sala Palatului. Pentru a marca, printre alte aniversări, și al zecela său spectacol pe această scenă, artistul a anunțat un nou show de zile mari la Sala Palatului, pentru data de 26 noiembrie, iar biletele sunt deja pe terminate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton