Viorica de la Clejani, despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: ”Nu vorbesc despre personaje despre care nu le cunosc...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Viorica de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că o perioadă de câteva săptămâni, Bia Khalifa și Fulgy s-au afișat împreună și au spus în fața tuturor că formează o relație. Blondina s-a mutat la scurt timp acasă la fiul Clejanilor, însă se pare că povestea de iubire dintre ei nu a durat prea mult. S-au despărțit destul de tumultuos, astfel că acum sunt protagoniștii unui mare scandal. Iată prima reacție a Voricări de la Clejani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit, deși era unul dintre cuplurile adorate de către fani și publicul larg, mai ales când venea vorba despre rețelele de socializare. Ei bine, nu au decis să meargă pe drumuri separate în liniște, ci cu nenumărate discuții și vorbe grele. Ținând cont că atunci când era cu fiul Clejanilor, blondina era mai mereu în preajma mamei lui, toată lumea se întreabă ce spune Viorica de la Clejani despre scandalul dintre ei.

care-este-relatia-adevarata-dintre-bia-khalifa-si-viorica-de-la-clejani-de-fapt.-fulgy-este-cel-mai-fericitcare-este-relatia-adevarata-dintre-bia-khalifa-si-viorica-de-la-clejani-de-fapt.-fulgy-este-cel-mai-fericit

Ei bine, a păstrat tăcerea o perioadă de timp, însă Viorica de la Clejani nu a mai lăsat loc de interpretări, astfel că a oferit o primă reacție. De asemenea, înainte de a oferi declarațiile Vioricăi de la Clejani, menționăm și faptul că, în continuare, Bia Khalifa și Fulgy sunt protagoniștii unui mare scandal, ce a dus și la amenințări și plângeri depuse la Poliție.

Citește și: Fulgy și Bia Khalifa, din nou împreună după ce fiul Clejanilor s-a filmat sărutând o altă tânără: 'Vă iubesc'

Citește și: Bia Khalifa îl atacă pe Fulgy de la Clejani după despărțire: „Eu am plătit absolut tot. Am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere”

Citește și: Cele mai neinspirate ținute de la Oscar 2023. Eva Longoria a fost criticată pentru rochia purtată

Citește și: Celebrități interzise la Premiile Oscar 2023. Cine a primit interdicție în afară de Will Smith și de ce

Ce spune Viorica de la Clejani despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa

Viorica de la Clejani, Bia Khalifa și Fulgy erau mai tot timpul împreună, pe când cei doi îndrăgostiți formau o relație, iar blondina se mutase deja la fiul Clejanilor. Își spuneau cuvinte frumoase, se înțelegeau ca două prietene și păreau că au o relație viitoare noră – viitoară soacră faorte bună. Asta până când, Fulgy și Bia Khalifa s-au despărțit. Acum, Viorica de la Clejani susține că nu o cunoaște pe Bia Khalifa și nu vrea să vorbească despre ea sau ce s-a întâmplat între ea și fiul ei.

Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut!', a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Bia Khalifa a depus plângere la Poliție pe numele lui Fulgy

După despărțire, lucrurile nu merg deloc bine între cei doi foști îndrăgostiți. Mai concret, Bia Khalifa susține că a fost amenințată de Fulgy, astfel că, pentru siguranța ei, amers la Secția 17 de Poliție din Capitală pentru a depune o plângere pe numele fostul ei iubit.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro.

Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice', a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.

Bia Khalifa și Fulgy aveau planuri de viitor împreună

S-au cuplat pe neașteptate și au luat prin surprindere pe toată lumea cu relația lor. La scurt timp după ce au fost văzuți în timp ce se sărutau, Bia Khalifa s-a mutat acasă la Fulgy și la familia lui. S-a integrat foarte repede, astfel că din filmările pe care atât ea, cât și fostul ei iubit, le postau pe rețelele de socializare, părea că totul este la superlativ pentru ei. Mai mult decât atât, 'Te iubesc' a apărut repede în vocabularul lor, la fel ca și planurile de viitor pe care le aveau. Totuși, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la sfârșit.

‘Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs Moft ( n.r. Doamna Moft) și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu’, a declarat blondina pentru spynews.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton