Ultimele cuvinte spuse de Rudel Obreja înainte să moară. Văduva sportivului, dezvăluiri emoționante: "Și-a simțit sfârșitul aproape"

 Dumba Gabriela
.

Rudel Obreja a murit ieri, la doar 57 de ani, după ce a pierdut lupta cu un cancer descoperit mult prea târziu. Văduva fostului mare sportiv, Antonia Obreja, a dezvăluit că fostul președinte al Federației Române de Box a murit împăcat și i-a iertat pe toți cei care i-au făcut rău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rudel Obreja a primit în închisoare vestea că suferă de cancer, însă a durat mult prea mult timp până când i s-a dat acces la tratament, iar mai apoi nu a fost lăsat să plece la o clinică din Turcia, unde ar fi avut șanse să trăiască.

BOX – CONFERINTA DE PRESABOX – CONFERINTA DE PRESA

Ultimele cuvinte ale lui Rudej Obreja, înainte să moară la 57 de ani

Antonia Obreja, văduva lui Rudel Obreja, a dezvăluit care au fost ultimele lui cuvinte, înainte de a muri:

„A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! 'I-am iertat pe toți', așa mi-a zis!', a declarat Antonia Obreja pentru Playtech Știri.

Ea a mai adăugat că Rudel și-a presimțit sfârșitul și că a încercat, cât a putut, să-și pregătească despărțirea de această lume:

„Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. 'Eu astăzi voi pleca!'. Și așa a și fost!', susține, pentru Playtech Știri, cea care i-a stat alături și în ultimele luni, perioadă în care Rudel Obreja s-a confruntat cu o boală nemiloasă, cancerul.

Antonia Obreja a mai mărturisit că nu se simte în stare să spună mai multe în această perioadă, în care trebuie să se ocupe de toate cele creștinești, dar a lăsat să se înțeleagă că soțul ei a traversat o perioadă dificilă și dureroasă înainte de a se stinge din viață:

„Nu vreau acum să spun nimic mai mult! Ce-a fost a fost!', a conchis văduva fostului mare sportiv de performanță.

Rudel Obreja va fi înmormântat miercuri, în cimitirul Străulești, acolo unde se află și mormintele părinților săi și unde a dorit să fie la rându-i înhumat. Slujba de pomenire va avea loc tot miercuri, la Biserica „Belvedere', unde sicriul va fi depus de marți seară.

Citește și:Andreea Marin, fotografie rară cu Violeta și fiul lui Ștefan Bănică: „Sunt mândră'

Citește și:Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…’

Citește și:Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva’, sezonul 19, și când începe show-ul

De ce a ajuns Rudel Obreja la închisoare

În 2018, Rudel Obreja a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită.

A stat câteva luni în Penitenciarul Jilava, dar ulterior Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis contestația privind suspendarea pedepsei. În aprilie 2022 a revenit însă în închisoare, tot printr-o decizie a Înaltei Curți. Trei luni mai târziu însă a fost eliberat pe motiv de boală, Rudel Obreja demonstrând că nu se poate trata în penitenciar împotriva cancerului.

Anul trecut, la aflarea veștii că trebuie să se întoarcă în închisoare, Rudel Obreja a precizat că în opinia sa totul „e o mârșăvie și o bătaie de joc', fiindcă dosare identice ar fi fost judecate cu unități de măsură diferite. El a sperat că va reuși să ajungă fără probleme la prescrierea faptelor, lucru ce ar fi avut loc în 2026, dar fără succes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton