Lavinia Pîrva, alături de Violeta, fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum s-au afișat cele două, în mediul online

 Dumitrache Laura
.

Lavinia Pîrva formează un cuplu cu Ștefan Bănică de mai bine de zece ani și au împreună un băiețel, Alexandru. Celebrul artist mai are o fiică din căsnicia cu Andreea Marin și un fiu din relația cu Camelia Constantinescu. Recent, Lavinia Pîrva a publicat în mediul online imagini în care apare alături de fiica soțului ei, Ana Violeta. Cele două au mers la concertul lui Ștefan Bănică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Lavinia Pîrca în anul 2017, iar împreună au un băiețel. Din relațiile anterioare, artistul mai are doi copii, pe Ana Violeta și Radu Bănică. Lavinia Pîrva a publicat pe rețelele de socializare imagini de la concertul soțului ei, Ștefan Bănică, iar alături de ea a fost surprinsă fiica Andreei Marin.

lavinia pirva si violetalavinia pirva si violeta

Lavinia Pîrva a fost prezentă la concertul lui Ștefan Bănică și și-a surprins fanii cu un clip surprizător. Artista a postat pe Instagram un video în care apare alături de Violeta, fiica Andreei Marin. Cele două s-au afișat fredonând o piesă de-a artistului, în timp ce se aflau în public, alături de spectatori.

Citește și: Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani. Imagini din vacanța exotică

Citește și:Andreea Marin, fotografie rară cu Violeta și fiul lui Ștefan Bănică: „Sunt mândră”

Citește și:Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…'

Citește și:Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva', sezonul 19, și când începe show-ul

Lavinia Pîrva, alături de Violeta, fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de zece ani și au împreună un fiu, Alexandru. Artistul mai are doi copii din căsniciile anterioare, o fiică, Violeta, din mariajul cu Andreea Marin și un fiu, Radu Ștefan, din căsnicia cu Camelia Constantinescu.Pentru prima oară, internauții au avut ocazia de a le vedea împreună pe Violeta, fiica Andreei Marin și Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică.

Cele două au mers împreună la un concert susținut de artist, iar Lavinia Pîrva a postat pe Instagram un clip video cu Ana Violeta. Cele două fredonau împreună melodia lui Ștefan Bănică și păreau să se distreze de minune împreună. Violeta și soția tatălui său, Lavinia Pîrva s-au filmat în timp ce cântau melodiile artistului și au distribuit imaginile pe rețelele sociale.

Lavinia Pîrva, despre Violeta, fiica Andreei Marin: ” E superbă”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret în 2017, iar în prezent au un fiu în vârstă de cinci ani. În urmă cu doi ani, artista a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre relația pe care o are cu fiica Andreei Marin, Violeta. „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța', declara Lavinia Pîrva.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți și au împreună o fiică, Violeta. Înainte de această relație, artistul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu. De asemenea, Ștefan Bănică are un fiu din căsătoria cu Camelia Constantinescu, pe nume Radu Ștefan.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică va studia în străinătate

Andreea Maria a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir, despre fiica sa, Violeta. Prezentatoare tv a dezvăluit că Violeta va pleca în străinătate pentru a studia. Adolescentei în vârstă de 15 ani i-ar plăcea să studieze avocatura și vrea cu orice preț să plece în străinătate la facultate.

„Violeta se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să îi și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să îți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune.Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi, a dezvăluit Andreea Marin.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton