Contabilitatea și facturarea în companie, mai eficiente cu software de ultimă generație

 advertising.ringier
.

Fiecare departament are importanța sa strategică în orice companie, pentru derularea corectă a proceselor de business. Pentru partea de contabilitate – facturare, relevanța este evidentă. De acest departament depinde finalizarea cu succes a tuturor proceselor inițiate și derulate de celelalte echipe din organizație. Este nevoie de precizie maximă, de identificarea soluțiilor optime și de rapiditate în realizarea operațiunilor, pentru eficiență ridicată.

În lumea modernă, afacerile depind de tehnologie. Procesele contabile se realizează în mare parte prin prisma soluțiilor software, multe dintre ele fiind absolut necesare inclusiv pentru a îndeplini cerințele legale în domeniu. Nu orice program informatic aduce însă aceleași beneficii, de aceea trebuie selectate soluțiile de ultimă generație, variantele de software perfect adaptabile fiecărei companii, pentru îndeplinirea cu succes a tuturor operațiunilor necesare în sfera de contabilitate – facturare.

O alege inspirată în acest sens poate fi Charisma program contabilitate, un modul din cadrul sistemului Charisma ERP. Această soluție software robustă adună datele din toate modulele operaționale și le integrează în mod convenabil, într-o formă contabilă ușor de folosit. Modulul de contabilitate – facturare este flexibil, fără a conta structura, dimensiunea, limba sau planul de conturi al firmei care folosește aceste resurse informatice. 

Informații relevante, mereu la îndemână pentru personalul autorizat

Prin folosirea programului de contabilitate din cadrul Charisma ERP, sunt furnizate centralizat date financiar-contabile, informaţii relevante despre poziţia economică a companiei. Pot fi urmărite în timp real rezultatele și evoluția financiară în orice intervale de timp. Performanța financiară este, așadar, mereu simplu de controlat de către personalul autorizat.

La capitolul de beneficii, un astfel de software de contabilitate pentru mediul de business reduce costurile operaționale, precum și timpul necesar pentru întocmirea raportărilor obligatorii către instituțiile statului. Finalizarea rapoartelor contabile periodice se face mai rapid, astfel încât se salvează timp și bani pentru companie. Nu trebuie ignorat un alt detaliu extrem de relevant pe lista beneficiilor: sunt reduse substanțial riscurile comerciale datorită previzionării din timp a factorilor de risc.

O mulțime de avantaje pentru companiile care utilizează software de top în domeniul contabilității

De ce să folosești un astfel de software complex în organizația pe care o reprezinți? Există o mulțime de motive, pur și simplu analizând lista caracteristicilor soluției respective. Printre altele, se permite de exemplu, urmărirea simultană a activității în mai multe sisteme contabile, locale sau generale (local, IFRS, USGAAP, de grup etc.). Acest lucru este deosebit de important mai ales pentru companiile care apelează la soluții de creditare de la instituții financiare sau pentru cele listate pe piața de capital.

Programul de contabilitate oferit de Charisma nu doar că asigură închiderea automată a conturilor de venituri și cheltuieli, ci permite definirea, în paralel, a mai multor perioade contabile, asociate ulterior sistemelor contabile. Este multi-valută, realizează în mod automat contările documentelor operaţionale, integrează managementul riscului. Se pot obține rapoarte în mod flexibil, în funcție de niște criterii diverse. Evident, totul ține cont de reglementările legale locale și europene, asigurându-se o actualizare permanentă în această privință, în condițiile în care modificările legislative în domeniu apar destul de des.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton