Cum se simte Viorel Lis, la o săptămână de la internarea într-un centru de recuperare: „E în scaun cu rotile”

 Borcilă Andreea
.

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săptămână de la internare într-un centru de recuperare. Soția sa, Oana, este cea care îi este alături fostului edil al Capitalei, în cele mai dificile momente. Vedeta a dat câteva detalii despre felul în care decurg lucrurile acum. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În luna martie, Viorel Lis a ajuns la urgență la spitalul Floreasca, în urma unui infarct. Atunci, el a suferit o intervenție delicată, iar medicii i-au implantat un stent. Astfel, starea de sănătate a fostului politician nu s-a îmbunătățit în vreun fel. 

oana-lis-9oana-lis-9

Acum însă, când Viorel Lis este din nou în spital, soția sa a făcut un apel, în social media, la fanii ei, dezvăluind că are nevoie de susținere morală. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat rapid. 

Citește și: Viorel Lis, internat din nou în spital:”Nu mai poate merge deloc. Să vă rugați pentru el!”

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis:„Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă…'

Citește și: Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu:”N-am regrete”

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV se mărită:„Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire'. Locul inedit unde a fost cerută în căsătorie

Cum se simte Viorel Lis, la o săptămână de la internarea într-un centru de recuperare

La o săptămână după ce Oana Lis a făcut un apel disperat pe rețelele sociale, ea a dat câteva detalii despre starea de sănătate a soțului ei. Fostul edil al Capitalei se află într-un centru de recuperare, iar Oana este cea care îi stă alături mereu partenerului de viață, în cele mai dificile momente. Până la vârsta de 78 de ani, Viorel Lis s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu probleme de sănătate.  

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare', a declarat Oana Lis, pentru Fanatik.

Oana Lis, apel disperat în social media: „Să vă rugați pentru el'

Acum o săptămână, Oana Lis a postat un mesaj care i-a alarmat pe fanii de pe rețelele sociale. Ea le-a cerut urmăritorilor ei să se roage pentru soțul său, care nu se simte foarte bine. De-a lungul timpului, fostul edil ar fi avut pierderi de memorie, suferind totodată și o intervenție de colecist, dar și un accident vascular cerebral.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat.

Voiam să vă rog să vă rugați ptr el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea…aveti energie bună in suflet…si cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat…eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton