Horoscop 5 august 2022. Capcane pentru zodia Fecioară

 Laciu Andreea
.

Horoscop 5 august 2022. Află chiar acum care sunt zodiile care au parte de noroc pe toate planurile în această zi. Astrele sunt de partea lor și se bucură de protecția divină. Însă, alți nativi nu sunt la fel de norocoși. Cine sunt cei urmăriți de ghinion vineri?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 august 2022 pentru Berbec

Simți că lipsește ceva din viața ta, că ești incomplet/ă. Însă, nu reușești să îți dai seama unde au apărut, de fapt, problemele. Nu știi cui să îi povestești despre trăirile tale, așa că mai aștepți până când vei putea descoperi pe cont propriu calea cea bună.

Horoscop 5 august 2022 pentru Taur

Ai stat o perioadă pe cont propriu, dar acum îți este dor să ai oamenii aproape. Se anunță niște cheltuieli mai mari spre seară. Îți faci și niște planuri mari pentru un proiect, dar trebuie să ai mare grijă, să nu te întinzi mai mult decât îți permite plapuma.

Horoscop 5 august 2022 pentru Gemeni

Ești gata să lupți ca un leu pentru cei dragi ție. Pui la cale un plan ca să le faci viața mai frumoasă, iar totul dă rezultat mai curând decât te așteptai. O persoană pe care ai iubit-o mult în trecut se întoarce în viața ta, dar intențiile de acum sunt neclare.

Horoscop 5 august pentru Rac

Primești niște vești bune legate de o sumă de bani. Ai așteptat-o multă vreme, iar acum a venit oficial momentul să te bucuri de ea. Atenție la posibilele conflicte cu persoane din familie, cu care te-ai mai certat în trecutul apropiat.

Citește și: Horoscop săptămânal 1-7 august 2022. Ce trebuie să facă zodia Leu

Citește și: Cinci zodii care vor avea noroc la bani în următorii cinci ani. Viața li se schimbă din această vară

Citește și: Horoscopul lunii august 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 5 august 2022 pentru Leu

Te afli la o răscruce de drumuri, iar ambele variante par mulțumitoare. Însă, instinctul îți spune că alegerea nu este deloc una ușoară, de fapt. Te sfătuiești cu câteva persoane foarte apropiate, ca să vezi ce hotărâre trebuie să iei la final.

Horoscop 5 august 2022 pentru Fecioară

Cineva îți întinde niște capcane pe plan profesional, care pot să îți afecteze destul de serios cariera. Din păcate pentru această persoană, te numeri printre protejații astrelor. Planul diabolic dă greș, iar cei din jur află despre această schemă pusă la cale în secret.

Horoscop 5 august 2022 pentru Balanţă

Ești nemulțumit/ă de modul în care se desfășoară viața ta amoroasă. Cu toate că ai tendința să dai vina pe ceilalți, singura persoană care poate să schimbe lucrurile în bine ești chiar tu. Încearcă să îți dai întâi seama unde greșești.

Horoscop 5 august pentru Scorpion

Afli niște informații care îți dau peste cap toate lucrurile pe care credeai că le știi. Trebuie să îți reorganizezi sistemul de valori personale, dar apoi realizezi că înveți niște lecții importante din toată această experiență.

Horoscop 5 august 2022 pentru Săgetător

Faci o mulțime de drumuri din cauza unor probleme cu niște acte sau contracte. Ești îndrumat/ă greșit de mai multe ori, dar dai din coate și lucrurile se rezolvă în cele din urmă. Tot în această zi, afli că ai și o datorie de care nu știai absolut nimic.

Horoscop 5 august 2022 pentru Capricorn

Astrele au grijă de tine în această zi, așa că poți sta liniștit/ă. Ai mare noroc pe toate planurile, dar mai ales când vine vorba despre carieră. Ai de ales un drum deosebit de important, dar trebuie să ignori spusele celor din jurul tău și să iei decizia doar în funcție de ce îți spune inima ta.

Horoscop 5 august 2022 pentru Vărsător

Faci o vizită cuiva important, dar planurile tale nu merg conform nevoilor tale. Din păcate, o cerere importantă îți este refuzată. Ești ghinionistul din horoscop astăzi. Însă, privește și partea bună din această poveste! Acum știi cine îți sunt adevărații inamici.

Horoscop 5 august pentru Peşti

Ești epuizat/ă din cauză că ai muncit enorm în ultima perioadă. Nu mai ai timp de viața personală, dar ai norocul că ai în jurul tău persoane înțelegătoare, care acceptă această situație. Spre seară, primești o veste foarte bună, legată de niște bani.

Sursă foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton