Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 4 ani. Părinții i-au organizat o petrecere fabuloasă

 Ifrim Georgiana
.

Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 4 ani. Bruneta și partenerul ei de viață trăiesc, de mai bine de patru ani, o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță, pe Zenaida Maria, care seamănă leit cu tatăl său. Pe 3 august, micuța a împlinit 4 ani, iar părinții ei i-au organizat o petrecere fabuloasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anul 2018, Virgil Șteblea și Adelina Petrițu au devenit părinți pentru prima dată. De când a îmbrățișat rolul de mamă, viața vedetei s-a schimbat radical. Aceasta a recunoscut că face eforturi pentru a se autocontrola, astfel încât să nu devină „o mamă exagerată'. Recent, Adelina Pestrițu a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul ei își mai doresc copii. Aceasta a susținut că nu intenționează să planifice acest moment, ci își dorește ca totul să se întâmple cât mai natural. Miercuri, pe 3 august, fetița acestora a împlinit 4 ani, iar părinții micuței au avut grijă să-i ofere o petrecere în toată regula.

estritu-1estritu-1

Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 4 ani. Pe rețelele de socializare, bruneta a postat câteva fotografii de la petrecerea aniversară a fetiței sale. Fanii au rămas surprinși de cât de frumos și organizat a fost evenimentul.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a mai făcut două intervenții estetice la față:”Nu sunt adepta excesului în injectări, dar…”

Citește și: Andrei Tinu și-a botezat al treilea copil.Imagini de la petrecerea fetiței lui

Citește și: Cum arată prima soție a lui CRBL. Care este motivul pentru care Andreea a decis să divorțeze:”Ne-am despărțit într-o zi în care…”

Citește și: Ce superstiție are Maria Constantin și nu va face la nuntă:„A treia oară este cu noroc'

Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 4 ani

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt doi părinți implicați și fac tot ce le stă în putință pentru a-i oferi fiicei lor ce e mai bun. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, cei doi părinți i-au organizat o petrecere fastuoasă, într-un loc de vis.

Pentru decor, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales mai multe obiecte personalizate cu numele fiicei lor. Din punct de vedere cromatic, aceștia au optat pentru roz pudrat și bleu. Invitații au avut la dispoziție o tobogan gonflabil și un candy bar. Tortul a fost unul impresionant, decorat cu flori și fluturi de toate dimensiunile. Pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a ținut să-i facă o urare emoționantă fiicei sale.

„Astăzi este o zi specială pentru familia noastră. Zeny a împlinit 4 ani și am sărbătorit-o cu o super-petrecere de care a fost tare încântată, iar noi fericiți să o vedem cu zâmbetul pe buze', a scris vedeta pe Instagram.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media

Cu ocazia aniversării fetiței sale, Adelina Pestrițu a ales să nu posteze fotografii cu aceasta. Decia a fost luată în urmă cu mai mult timp, vedeta motivând că este „prematur' ca cea mică să fie expusă pe rețelele de socializare.

„Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile.

Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor', a declarat, în urmă cu ceva timp, Adelina Pestrițu pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton