Cum arată prima soție a lui CRBL. Care este motivul pentru care Andreea a decis să divorțeze: "Ne-am despărțit într-o zi în care..."

 Laciu Andreea
.

Acum are o familie minunată și o fetiță adorabilă, dar puțini știu că fostul Faimos de la Survivor România a mai fost căsătorit. Acum s-a aflat cum arată prima soție a lui CRBL. De asemenea, în urmă cu ceva vreme, Andreea a dezvăluit și care este adevăratul motiv care a convins-o să divorțeze de artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

CRBL avea doar 20 de ani, atunci când s-a căsătorit pentru prima oară. Andreea era chiar din același oraș din care provine și fostul coleg de trupă al lui Smiley. Din păcate însă, mariajul lor a ajuns la sfârșit, după doar 7 ani, în anul 2004. Deși este extrem de discretă, acum au fost făcute publice câteva imagini cu cea care l-a dus pentru prima oară pe Eduard Mihail Andreianu în fața altarului.

crbl-1crbl-1

Cum arată Andreea, prima soție a lui CRBL?

Andreea și CRBL s-au cunoscut la Pitești. Erau amândoi foarte tineri atunci când au decis să se căsătorească, dar căsnicia lor a durat doar șapte ani. Au ajuns la divorț în anul 2004, el și-a refăcut viața și a rămas în continuare în showbiz, dar ea este și acum extrem de discretă. Frumoasă, cu părul șaten închis, fosta soție a lui CRBL atrage cu siguranță atenția oriunde își face apariția.

„M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi.

Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră’, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea’ și „viața lui’, a declarat Andreea, fosta soție a artistului, conform Viva.

În prezent, CRBL și Elena, cea de-a doua soție, au împreună o fetiță minunată. Alesia este în vârstă de 11 ani, în timp ce părinții ei se iubesc deja de mai bine de 14 ani.

Citește și: Cine este Elena, soția lui CRBL de la Survivor. Faimosul a mai fost însurat

Citește și: Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș. E transformată total

Citește și: Andreea Tonciu îi aduce acuzații grave lui CRBL, după Survivor: „M-a jignit foarte urât și a vrut să dea în mine!”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația. Cum au fost surprinși cei doi

CRBL de la Survivor, despre căsnicia cu mama fiicei lui

El era concurent la Dansez pentru tine, în timp ce ea era coregraf. Emisiunea le-a purtat noroc, căci s-au îndrăgostit nebunește. Fericirea celor doi soți a fost completată apoi de venirea pe lume a fetiței lor.

„Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite.

După aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag.’, spunea CRBL pentru Click.

Cum a cerut-o în căsătorie pe actuala soție

CRBL povestea cu emoție într-un interviu mai vechi despre momentul în care a cerut-o pe Elena în căsătorie. Se pare că a aplicat o metodă cu adevărat specială.

„Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire’, a explicat Elena, soția lui CRBL de la Survivor, pentru revista Ghidul Miresei.

Sursă foto: Facebook, Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton