Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: "Avem planuri mari împreună"

 Oana Pantazi
.

Că lucrurile devin tot mai serioase între Victor Slav și iubita lui o dovedește faptul că acesta le-a prezentat-o deja părinților lui. Iată ce spune Victor despre femeia din viața lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Victor Slav a reușit întotdeauna să păstreze discreția în privința vieții sale personale… chiar și în perioada în care a fost alături de Bianca Drăgușanu. Iată însă că, de 8 luni de zile, simpaticul prezentator trăiește o poveste de dragoste alături de o blondă superbă, despre care a vorbit, totuși, în diverse ocazii, dovadă că relația este una serioasă.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

Victor și iubita lui locuiesc împreună

După ce s-a încheiat relația dintre el și Raluca Silea, care a durat 10 luni și a fost permanent în atenția presei, Victor Slav a decis să fie și mai discret în privința femeilor din viața lui, cu atât mai mult cu cât experiența cu Bianca Drăgușanu i-a ajuns probabil pentru totdeauna

Totuși, Victor nu a reușit să-și ascundă prea bine noua poveste de dragoste, despre care sunt la curent și bunii lui prieteni Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, care, de asemenea, au avut ceva de zis despre cucerirea prietenului lor, cu care sunt total de acord.

„Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să vă zic deocamdată', a dezvăluit Giani Kiriță, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Cătălin Cazacu a fost și mai reținut în declarații ca prietenul său, dar cel mai important este că cei doi își susțin prietenul și sunt de acord cu relația lui.

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

„Da, am prezentat-o familiei!”

Recent însă, relația celor doi a trecut la un nivel superior, Victor Slav confirmând, pentru cancan.ro, că le-a prezentat-o pe iubita sa părinților lui.

'Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență', a declarat Victor Slav.

Victor-Slav-1Victor-Slav-1

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton