Imaginea pe care toată lumea voia să o vadă. Cum arată, de fapt, apartamentul din București în care locuiesc Vulpița și Viorel

 Lupescu Anca
.

Vulpița și Viorel au uitat de viața de la Băgești de când au venit în București și au cunoscut rapid succesul în televiziune. Cei doi soți au devenit virali, așa că au reușit să iasă din sărăcie și acum își permit să ducă un trai decent. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru că multă lume a fost impresionată de traiul mai mult decât modest pe care îl duceau cei doi, un om i-a ajutat pe soții Stegaru cu o locuință. Vulpița și Viorel au primit un apartament în București, iar proprietarul a fost suficient de îngăduitor încât să le spună că atunci când vor avea destui bani să se poată descurca, pot să înceapă să plătească și chiria. 

Chiria ajunge la 350 de euro, însă ei stau pe gratis

Apartamentul nu este unul luxos, ci modest, însă are tot ce e nevoie astfel încât Vulpița și Viorel să ducă un trai decent, iar costul chiriei pentru o astfel de locuință, ar ajunge la 350 de euro pe lună, plata chiriei. 

Asta mai ales în condițiile în care la Bălgești, cei doi locuiau întro- casă extrem de sărăcăcioasă. Apartamentul are o canapea extensibilă, o mobilăcu câteva rafturi și un fotoliu. În apartament este și o măsuță de toaletă cu oglindă, un dulap și televizor. 

Apartamentul este unul destul de vechi, însă din el nu lipsește nimic din ce ar putea avea nevoie cei doi, mai ales că bucătărie este complet utilată cu aragaz, frigider, aparat de cafea și cuptor cu microunde, dar și o masă și scaune unde pot mânca liniștiți. 

„Îi mulţumim foarte frumos proprietarului că a făcut acest gest', a spus Vulpița, atunci când a aflat vestea că un telespectator darnic le-a oferit șansa de a sta în apartamentul din Capitală. 

verovero

Cu toate că are toate condițiile pentru a își aduce fetița să locuiască cu ea, Vulpița preferă să stea departe de copilul ei, argumentând că e mai bine pentru fetiță să rămână cu bunica paternă. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton