Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre cazul Victor Slav-Poliția Română, după ce fostul ei soț a fost prins drogat la volan: "A fost terfelit de toată lumea! Și-a luat avocat și..."

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre cazul Victor Slav versus Poliția Română, după ce fostul ei soț a fost prins drogat la volan. Blonda susține că realitatea este alta și dat fiind acest fapt, este posibil ca și Margherita de la Clejani să fie victima acelorași erori.

1bDYTsMe_400x400-31bDYTsMe_400x400-3

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În toamna trecută, în presă apărea bomba că Victor Slav ar fi fost prins drogat la volan, în urma unui control de rutină al Poliției Rutiere. La testul pentru alcool, rezultatul a fost negativ, însă la cel pentru substanțe interzise a reieșit că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a consumat înainte să se urce la volan.

Situația a fost readusă în discuție în emisiunea lui Capatos, având în vedere problema similară a Margheritei de la Clejani. Bianca infirmă, însă, acuzațiile care i se aduc lui Victor Slav și pune totul pe seama unei erori a aparatului Drug Test.

„Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă', a mărturisit Bianca la Antena 1.

Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus', au declarat, atunci, pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov.

Victor s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Margherita de la Clejani, copia cazului lui Victor Slav?

Sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani a fost testată pozitiv pentru droguri, după ce a provocat un accident rutier în București.

Deși ea a declarat că nu a consumat alcool și droguri și părinții i-au susținut declarația, Poliția îi contrazice. Tatăl tinerei este dispus să meargă până în pânzele albe să-i facă dreptate Margheritei.

Pe de altă parte, Viorica dă vina pe anturajul fiicei sale:

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte.

Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze față de domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea. Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea. Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

u nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi’, a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.

„Indiferent ce ar face un copil nu trebuie să iei toporul să îi dai în cap. Am primit atât de multe mesaje urâte, lumea e rasistă', a mai spus Clejanca la România TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton