Vica Blochina s-a luptat cu depresia ani la rând: "Eu nu cred în psihologii care te spală pe creier, m-am dus la..."

 Raiciu Adriana
.

Vica Blochina s-a luptat cu depresia. Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă nimeni nu știe, de fapt, ce se ascunde în sufletul ei. Aceasta s-a luptat cu depresia, la începutul acestui an, și a fost nevoită să ia o pauză de la tot. Iată declarațiile făcute de fosta balerină despre perioada dificilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nimeni nu știe ce se ascunde în sufletul ei. La începutul acestui an, fosta balerină a trecut prin momente dificile. S-a confruntat cu depresia și a decis să ia o pauză de la tot ce înseamnă rețele sociale și online. Timp de șase luni de zile, vedeta a trecut prin multe schimbări și a apelat la ajutorul credinței pentru a se putea vindeca.

3-83-8

Citește și: Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă și va ajunge la spital:„Trebuie să fac o ecografie’

Citește și: Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii.Ce datorii are

Citește și: Alex Bobicioiu, scandal uriaș cu Alex Zănoagă. Replici dure pentru soțul Siminei Loica:„Nu știe ce e aia inteligență’

Citește și: Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Am fost puțin ocupată. Am simțit că e momentul să…’

Vica Blochina s-a luptat cu depresia

În cadrul unui interviu, Vica Blochina a mărturisit prin ce momente dificile a fost nevoită să treacă, la începutul acestui an. Totuși, pentru că nu are încrede prea mare în psihologi, a decis să meargă pe calea credinței, pentru a se vindeca.

Timp de șase luni de zile, vedeta a ținut post, nu s-a mai atins deloc de carne și nu a consumat deloc alcool.

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie', a spus Vica Blochina pentru Ego.ro.

Vica Blochina a reușit să se vindece și acum este pregătită să înceapă o nouă viață. Aceasta a subliniat că nici nu a avut timp să se ducă la plajă anul acesta, întrucât a fost mai tot timpul cu gândul la starea sa de sănătate și nu prea a ieșit din casă.

Pentru că am stat super-mega cuminte, prețul pe care l-am plătit a fost să nu plec la Mykonos. A fost un șoc pentru mine să fac o asemenea abstinență. Nu am fost la plajă deloc. Sunt dată cu autobronzant. Vara asta nu am fost deloc la plajă', a mai povestit Vica Blochina pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton