Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit azi 61 de ani. Florin Constantin: "Oamenii îl aplaudă frenetic și acum"

 Dumitrache Laura
.

Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit astăzi 61 de ani. Îndrăgitul actor s-a stins din viață pe 26 septembrie 2016. Gyuri Pascu a decedat în urma unui stop cardio-respirator, lăsând în urmă multă suferință. Membrul grupului umoristic Divertis a fost unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Umorist, muzician, scenarist și scriitor, Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit astăzi, 31 august, 61 de ani. Au trecut șase ani de la moartea tragică a marelui actor și durerea celor care l-au cunoscut este încă prezentă. Gyuri a lăsat în urmă multe momente umoristice, melodii, dar și amintiri unice celor cu care a legat o prietenie specială.

Ioan Gyuri PascuIoan Gyuri Pascu

Fostul lui coleg de scenă, Florin Constantin, a vorbit recent despre regretatul artist. Cei doi erau atât colegi de scenă, cât și prieteni de suflet. 20 de ai au jucat împreună, iar moartea actorului a lăsat un gol imens în sufletul lui Florin Constantin. Îi este greu să accepte că prietenul lui a părăsit această lume.

Citește și: Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit, astăzi, 60 de ani. Toni Grecu:”De ziua lui își deschidea casa și sufletul ca nimeni altul”

Citește și: Artistul Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani

Citește și: Codin Maticiuc se mută în casă nouă, înainte de nașterea celui de-al doilea copil:„Până acum eram foarte bine, dar…'

Citește și: Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță.Numele inedit pe care l-au ales

Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit azi 61 de ani

Ioan Gyuri Pascu a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România. Regretatul artist s-a stins din viață în 2016, în urma unui stop cardio-respirator. Membrul grupului umoristic „Divertis' a lăsat în urmă o mare de lacrimi, iar fanilor nu le vine să creadă că actorul a plecat dintre noi.

Deși au trecut șase ani de la moartea acestuia, Ioan Gyuri Pascu este aplaudat atunci când numele său este menționat de către foștii colegi. Actorul avea 55 de ani când a murit și se retrăsese din viața artistică din cauza problemelor de sănătate.

Florin Constantin: „Oamenii îl aplaudă frenetic și acum”

Fostul lui coleg de scenă, Florin Constantin a vorbit recent despre colegul lui. Actorul a declarat că publicul încă îl mai aplaudă pe regretatul artist atunci când îi este rostit numele.

„În primul rând, îmi vine foarte greu să vorbesc despre Gyuri la timpul trecut. La orice spectacol, el e încă prezent printre noi. Iar la sfârșit, când prezint publicului colegii, îl prezint și pe el, arăt spre locul unde stătea, de obicei, pe scenă, era penultimul.

Oamenii îl aplaudă frenetic și acum când îi menționez numele. Sunt convins că Gyuri se distrează cu noi la spectacole, de acolo, din Cer.', a declarat Ego.ro, Florin Constantin.

Cum era Gyuri Pascu în afara scenei

Actorul Florin Constantin își aduce aminte cu bucurie de momentele petrecute alături de fostul lui coleg, Ioan Gyuri Pascu. Acesta a declarat că regretatul actor era diferit în afara scenei. Conform actorului, Gyuri Pascu este mereu obosit având numeroase spectacole cu trupa. S-a lansat în muzică în 1977, iar de atunci aborda numeroase stiluri mzuicale.

Gyuri mă făcea mereu să râd, voia să mă înveselască. Când intra pe scenă, saluta în fel și chip spectatorii, dansa ca în 'Călușarii' sau în 'Lacul lebedelor'.

Nu era însă foarte vesel, în viața de zi cu zi, era foarte obosit, avea pe lângă Divertis și spectacolele lui muzicale, cu trupa. Era venit de pe un drum și apoi pleca la un alt spectacol.' a mai declarat actorul pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton