Injecțiile cu ozon. Un tratament eficient și rapid în tratarea numeroaselor afecțiuni sau boli

 advertising.ringier
.

Stilul de viață, uneori haotic și stresant pe care mulți dintre noi îl trăim în prezent, ne poate face să ne simțim obosiți, fără vlagă și cu o energie scăzută. Acest lucru necesită o revitalizare a întregului organism, ce poate fi realizată cu ajutorului tratamentelor cu ozon. 

Mai mult, afecțiunile cu care te poți confrunta în anumite perioade din viața ta, îți pot crea o stare generală nefastă, pe lângă durerile cu care te confrunti. Deși există o multitudine de tratamente, simți că îmbunătățirea stării tale nu este așa cum ți-ai dorit, ba chiar, anumite proceduri ți se par extrem de dureroase? 

Este timpul să te bucuri de o stare de bine și de o ameliorare a acestor dureri, apelând la tratamentele ce se folosesc de ozonul medical. 

Ce beneficii are ozonul asupra sănătății?

Ozonul este o moleculă ce conține 3 atomi de oxigen, fapt care ajută la revitalizarea și vindecare organismului uman. 

Deși știm că ozonul există în stratosferă, în terapie nu se folosește un astfel de ozon ci unul medical, care este colectat din mediul înconjurător și trecut printr-un proces tehnologic avansat. Acesta este trecut printr-o bandă de ultraviolete, ceea ce îi conferă efecte antiinfecțioase, antibacteriene, antifungice și antivirale. 

Folosit în anumite tipuri de tratamente, precum cele prin injecții, perfuzii sau chiar prin ședințele de saună cu ozon, te poți bucura de multiple beneficii, relaxare, regenerare, revitalizare a organismului, ameliorare a anumitor simptome provocate de diverse afecțiuni, dar și tratarea acestora. 

La ce te ajută injecțiile cu ozon? 

Injecțiile cu ozon fac parte din terapiile cu ozon ce se aplică la nivel local și au o acțiune antiinflamatorie și de ameliorarea a durerii imediată, în zona în care acesta acționează. 

Injecțiile cu ozon pot fi făcute în genunchi, în coloana vertebrală dar și pentru hernia de disc. 

În cazul acestor afecțiuni injecțiile cu ozon ajută instant la scăderea inflamației la nivel local și la reducerea durerii, iar efectele acestei proceduri se mențin timp de câteva luni. 

Dacă te confrunti cu una dintre aceste dureri, afecțiuni sau boli la nivelul genunchilor, coloanei vertebrale sau cele cauzate de hernia de disc, prin intermediul injectiilor cu ozon te poți bucura de un tratament rapid, care nu are efecte adverse asupra sănătății tale, cum se întâmplă în cazul medicamentației nesteroidiene, precum gastrită, ulcer, afectarea rinichilor etc. 

Injecții cu ozon pentru spondiloză sau hernii de disc

Afecțiuni foarte comune cu care oamenii se confruntă sunt chiar spondiloza, spondilodiscartroza, hernia de disc dar și alte afecțiuni la nivelul coloanei vertebrale. Acestea nu doar că îți provoacă dureri insuportabile dar îți creează și o stare neplăcută generală. 

Prin intermediul injecțiilor cu ozon în coloană, care pot fi făcute în orice zonă a coloanei (cervical, toracal, lomboscacrat) prin intermediul unui ac foarte subțire se obține un efect antiinflamator și miorelaxant. 

În cazul herniilor de disc intervertebrale, prin intermediul injectiilor profunde sau acestor infiltratii cu ozon ce se fac în cadrul Clinicii Oxxygene din București după tehnica profesorului Baeza Nocci, de la Universitatea de Medicină din Valencia,  se poate produce o micșorare a discului intervertebral protruzionat și scăderea compresiei la nivelul nervului sciatic și la nivel medular. 

Tratarea durerilor cauzate de gonartroza cu injecții cu ozon

Foarte multe persoane după o anumită vârstă se confruntă cu gonartroza care este o boală degenerativă a articulației genunchiului dar și cu alte boli la nivelul acestei articulații precu inflamații periarticulare, edem, bursite etc. 

Durerile provocate de aceste boli sunt foarte puternice și unori constante. Injecțiile cu ozon ajută la ameliorarea simptomelor în unele cazuri, de la primele ședinte. 

Ozonul administrat în exces poate dăuna sănătății, din acest motiv, tratamentele cu ozon trebuie efectuate doar în cadrul clinicilor specializate, care respectă anumite protocoale internaționale.

În cadrul Clinicii Oxxygene, procedurile se efectuează conform dozelor recomandate de protocoalele internaționale iar numărul de ședințe este stabilit în urma unui control medical al pacientului dar și în baza istoricului său medical, de către personalul calificat. 

Clinica Oxxygene are o experiență acumulată de peste 10 ani de activitate și dispune de aparatură de ultimă generație, oferind astfel servicii medicale superioare, fiind întotdeauna dedicați sănătății. 

Medicii cu experiență din cadrul Clinicii Oxxygene sunt pregătiți  nu doar în tratare ci și în prevenție și personalizare a tratamentelor și pot fi găsiți la adresa: Strada Enăchiță Văcărescu Nr. 18, sector 4, București sau pe strada Petre Ispirescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton