Vica Blochina a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află acum vedeta

 Oana Pantazi
.

Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident, medicii fiind nevoiți să-i imobilizeze piciorul. Vedeta a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii ei de pe contul de socializare.

Într-un moment în care e bine să stai departe de unitățile spitalicești, dat fiind că nu numai amenințarea coronavirusului planează asupra noastră, ci și cea a virozei comune, Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, însă dintr-un cu totul alt motiv… În urma unui accident nedorit, blondina și-a rupt piciorul, iar acum va fi nevoită, pentru o perioadă să suporte bandajul ghipsat.

Deși pare o banală fractură, din discuția înregistrată de Vica și difuzată pe contul ei de socializare, se pare că bandajul ghipsat este doar provizoriu, în scopul imobilizării fracturii deoarece ar putea fi nevoie de o operație ulterioară.

„Nu am avut probleme de sănătate niciodată… Am făcut doar operaţii doar de înfrumuseţare”, a comentat Vica.

Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine!

Se pare, așadar, că Vica Blochina va suporta și o operație în scop medical, asta pe lângă intervențiile de înfrumusețare, care nu sunt nici ele lipsite de riscuri. În ceea ce privește dorința de a rămâne mereu tânără, Vica Blochina a recunoscut că apelează la tratamente neinvazive sau minim invazive pentru a-și menține pielea tânără și susține că nu-și dorește să fie naturală, ci să arate bine, iar după 40 de ani acest lucru devine o adevărată provocare.

„Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală'. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine! Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic'. De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”, spunea Vica.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton