Eleganță și siguranță pe patru roți. Cum ne-a cucerit noul Nissan Juke

.

A fost dragoste la prima vedere când ne-a ieșit în cale noul Nissan Juke. Nu mai este niciun secret faptul că noi, femeile, suntem atrase de cum arată o mașină și ne pricepem mai puțin când vine vorba de date tehnice. Când ai cea mai tare mașină din parcare nici nu mai contează câți CP ai sub capotă, ce consum are sau ce transmisie are.

Dacă vrei să atragi toate privirile în trafic, noul Nissan Juke este alegerea potrivită. Mașina vine cu un design ce se bazează pe linii suple și lumini dramatice, iar toate acestea îi oferă un plus de eleganță. Îmi place că au o gamă variată de culori din care îmi pot alege, astfel încât mașina să aibă caroseria în culoarea mea preferată. Mai mult, îi poți oferi noului Nissan Juke un plus de stil alegând să faci combinații de culori și poți să-i schimbi și ornamentele față/spate. Sună bine, nu?

Acum că știm că putem să o colorăm în funcție de dorința noastră, să trecem la interior. Când ne-am urcat în noul Nissan Juke am zis: da, mașina asta e ce trebuie! Ne-a impresionat de la confort până la opțiunile pe care le-am descoperit că le are. Acum parcarea nu mai este deloc o problemă, pentru că avem camere și în spate, dar și în față. Eu v-am zis că e mașina ideală.

Ce ne-a bucurat foarte mult la noul Nissan Juke a fost că este mult mai spațios față de modelul anterior. Știți ce înseamnă asta?! Acum avem mai mult loc pentru bagaje când plecăm în vacanță sau pentru cumpărături atunci când mergem la mall. Și… să recunoaștem și pentru pantofii pe care îi lăsam în portbagaj, pentru că uneori îl transformăm în dressing.

Acum ne putem lua toate prietenele să ieșim în oraș sau putem pleca cu familia într-o vacanță, pentru că în spate pot sta lejer trei persoane. Deși este un SUV coupe, accesul în mașină se face destul de ușor și nu este deloc incomod pentru șofer.

Credeați că doar pentru exterior poți alege culorile?! Ei bine, nu. Și interiorul poate fi personalizat în funcție de culorile pe care le alegi, ba chiar poți să asortezi interiorul cu exteriorul.

Ce mi se pare tare la noul Nissan Juke este că tehnologia este pusă la dispoziția șoferului, iar funcțiile pe care le are mașina sunt extrem de folositoare.

Când vine vorba despre confort, Nissan Juke este dotat cu control automat al climatizării. Mi-a plăcut foarte mult că atunci când temperatura scade, pot alege opțiunea de scaune încălzite. De asemenea, scaunele sunt extrem de confortabile.

Acum, melodiile tale preferate se vor auzi mult mai bine, pentru că poți opta pentru difuzoare încorporate în tetierele scaunelor din față.

Dragostea pentru noul Nissan Juke a crescut încă de când l-am pornit. Este o mașină în care te simți în siguranță și pe care o poți conduce foarte ușor. Noul Nissan Juke este destul de silențios, iar acest aspect îmi place foarte mult.

Date tehnice Nissan Juke N-Design DIG-T 115 CP

Motor L3, benzină turbo, transversal față, 999 cmc – Putere maximă 115 CP la 5.250 rpm – Cuplu maxim 180 Nm între 1.750 și 4.000 rpm – Transmisie tracțiune față/cutie manuală cu șase trepte – L/l/h 4210/1800/1595 mm – Masă proprie 1.182 kg – Volum portbagaj 422–1.088 l (cu bancheta spate pliată) – 0–100 km/h 10,4 s – Viteză maximă 180 km/h – Consum mixt (WLTP) 5,1 l/100 km – Emisii (WLTP) 142 g CO2/km – Preț de la 20.218 euro fără TVA

FOTO: Bogdan Paraschiv – Auto Bild România

Nissan-Juke-014Nissan-Juke-014
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton