Tatăl lui George Burcea, primele declarații despre problemele în căsnicie ale fiului său: "Ce bărbat este acela care își părăsește familia?"

 Cica Cristina
.

Nelu Burcea intervine în scandalul momentului și face acuzații dure la adresa fiului său. Tatăl lui George Burcea îi ia apărarea Andreei Bălan și susține că este pregătit să spună tot.

Andreea-Balan-și-George-Burcea-2-1Andreea-Balan-și-George-Burcea-2-1

Surprinzător, Nelu Burcea vine în apărarea Andreei Bălan și critică atitudinea fiului său, care l-a acuzat la rândul lui în repetate rânduri. Nelu Burcea susține că Găerge Burcea nu este în măsură să vorbească despre moralitate, întrucât acum face ceea ce a făcut și el.

Citește și: George Burcea a fost prins drogat la volan.Ce sancțiune a primit soțul Andreei Bălan

Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot', a spus Nelu Burcea pentru impact.ro.

Până la acest moment, nici Andreea Bălan, nici George Burcea nu au afirmat sau infirmat zvonurile legate de divorț.

Citește și: Andreea Bălan a răbufnit în scandalul cu George Burcea: „Nu știți nimic.Eu nu dau cu piciorul la nimic'

Mama lui George Burcea a îndurat o viață de coșmar lângă tatăl celor patru copii ai săi. Nelu Burcea își bătea soția și își teroriza copiii, iar totul a culminat, în 1988, cu uciderea amantei. Bărbatul a intrat în pușcărie pentru zece ani, după ce și-a recunoscut fapta, iar acum se află în libertate.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea nu își mai vorbesc.Soțul artistei nu a mai dormit de două nopți acasă: 'Fiecare e cu treaba lui'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton