Tom Cruise, în carantină din cauza coronavirusului. Actorul a rămas închis într-un hotel din Veneția

 Lupescu Anca
.

Tom Cruise a rămas într-un hotel din Veneția din cauza coronavirusului. Actorul venise în Italia pentru producția viitorului film „Misiune imposibilă', însă producătorii au decis întreruperea filmărilor din cauza răspândirii virusului.

Tom CruiseTom Cruise

„Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia”, potrivit unui purtător de cuvânt al Paramount Pictures într-o declaraţie transmisă AFP.

Citește și: CORONAVIRUS – primele teorii ale conspirației. Cum ar fi apărut epidemia de Covid-19 / Virusul din Wuhan, prezis într-un roman din 1981


Potrivit informațiilor DailyMail.co.uk, Tom Cruise a ajuns în Veneția pe 20 februarie. Măsurile privind întreruperea producției au fost luate din precauție, nicio persoană din echipă nefiind infectată sau suspectă.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că membrilor echipei li s-a permis să se întoarcă acasă până la reluarea producției.

Italia a raportat luni cel de-al șaptelea deces din cauza coronavirusului, însă oficialii au fîăcut apel la calm și au raportat o creștere mai mică a numărului de infecții.

Citește și: 10 reguli care trebuie respectate pentru a ne feri de coronavirus


Numărul de cazuri de coronavirs în Italia se află acum la 229, a declarat șeful departamentului de protecție civilă din Italia, Angelo Borelli, în cadrul unei conferințe de presă, luni seară, cel mai mare număr din Europa.

Citește și: În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman pleacă în vacanță în Italia și își ia și fetița cu ea!

Pe lângă producția „Misiunea: imposibil VII', răspândirea virusului a perturbat evenimentele cu profil înalt, inclusiv săptămâna modei din Milano și carnavalul de la Veneția.

Luni seara, ministrul sportului, Vincenzo Spadafora, a anunțat că șase meciuri de fotbal din Serie A vor fi jucate în spatele ușilor închise.
„Misiune imposibilă VII' urmează să intre în cinematografe pe 23 iulie 2021.

Citește și: Ce știm până acum despre coronavirus. E doar o chestiune de timp până va apărea și în România!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton