Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Dani Stoian va fi tată la 17 ani

 Stamen Diana
.

Bucurie mare în familia lui Florin Salam. Artistul va deveni bunic pentru a doua oară. Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, va deveni tată la 17 ani.

Dani Stoian a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu un test de sarcină, unde împărtășește bucuria cu oamenii care îl urmăresc. Băiatul cel mic al lui Florin Salam va deveni tătic pentru prima dată chiar înainte de vârsta majoratului.

De câteva luni bune, Dani Salam are o relație cu Mihaela. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar acum vor deveni părinți pentru prima dată, potrivit Spynews.

Florin Salam este foarte fericit că băiatul lui îl va face bunic. Dani Salam va deveni tată la 17 ani, chiar înainte de a fi major. Și Betty este o mămică tânără. Fata cea mare a artistului a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani, iar acum are un băiețel superb.

Betty Stoian s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează o familie frumoasă și unită. Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea mamei lor, Ștefania.

După moartea primei soții a cântărețului, Betty și Dani au rămas în grija rudelor. Deși Florin Salam avea un program încărcat întotdeauna a fost alături de copiii lui.

Citește și: Prima imagine cu Florin Salam și nepotul lui.Ce mult a crescut băiețelul lui Betty Stoian

FOTO: Facebook

Dani-Stoian-băiatul-lui-Florin-Salam-va-fi-tatăDani-Stoian-băiatul-lui-Florin-Salam-va-fi-tată
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton