Vedetele s-au întâlnit la o sesiune de shopping

 Adina Vilcea
.

Ieri, vedetele și-au dat întâlnire la evenimentul de inaugurare a magazinului Enzo Bertini, din Promenada Mall,  unde au descoperit cele mai cool perechi de pantofi.

 

Giulia, Diana Munteanu, Elena Gheorghe, Anca Serea, Anca Lungu și bloggerițele Alina Tanasă și Diana Enciu (Fabulous Muses) s-au întâlnit la o sesiune de shopping în magazinul lor preferat, Enzo Bertini, din Promenada Mall, unde s-au răsfățat cu cele mai noi item-uri din colecțiile: DKNY, PREMIATA, CK CALVIN KLEIN, NAPAPIJRI, TRUSSARDI JEANS, GALLIANO, ROBERTO CAVALLI, PEPE JEANS, DESIGUAL, REPLAY, PIQUADRO sau ENZO BERTINI.  Șampania și candy-barul spectaculos au alimentat buna dispoziție și relaxarea celor prezenți.

 

Deoarece întâlnirea a coincis cu evenimentul intitulat re-opening party', toți clienții au beneficiat de o reducere de 30% la întreaga colecție  FW 2016, dar și de sfaturile profesioniste în ceea ce privește styling-ul, oferite de stilistul nostru Silvia Cristescu. Anca Lungu și Diana Munteanu au pus ochii pe câte o pereche de pantofi sport, în timp ce Giulia a plecat acasă cu două cutii de pantofi, printre care unii roșii, foarte eleganți.

 

Magazinul Enzo Bertini din Promenada Mall a fost inaugurat în octombrie 2013, concomitent cu redeschiderea centrului comercial. În toamna acestui an, odată cu relocarea de la etajul 1 la parterul centrului comercial, magazinul a fost supus unui amplu proces de redecorare, pentru a atinge cele mai înalte exigențe în materie de design interior.

 

Lumea, în general, și moda, în particular, sunt domenii într-o continuă mișcare, într-o continuă reinventare. Sosise momentul oportun ca și magazinele Enzo Bertini să își schimbe look-ul. The New Concept Enzo Bertini integrează aceleași brand-uri arhicunoscute într-un decor mai prietenos, mai luminos, mai deschis, mai actual.' Dan Pavel (CEO Benvenuti).

 

Foto: Cristian Duminecioiu

 

Elena GheorgheElena Gheorghe

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton