Cum arată Anda Adam fără machiaj

 Florentina Liutic
.

Dacă ținutele de scenă și aparițiile publice ale Andei Adam sunt destul de excentrice, artista  a surprins recent printr-o apariție extrem de naturală și un machiaj aproape imperceptibil.

 

13620930_10154288075864361_644590419110841702_n

 

Prezentă la inaugurarea unui restaurant din Centru Vechi axat pe preparate franțuzești, Anda Adam a ales, potrivit cu momentul zilei, dimineața, un machiaj natural, optând pentru mascara și puțin blush. Dacă, de regulă, poartă părul desprins, de data aceasta artista a ales să-l prindă într-un coc simplu, în timp ce pentru restul look-ului a ales stilul sport.

 

anda-adam1

 

Nu e de mirare că Anda a luat parte la deschiderea unui restaurant boulangerie, artista declarând că adora croissantele cu unt, terrinele Foie Gras și tartinele cu icre de Manciuria.

 

Nu e de mirare nici că a dat stilul excentric pe unul mult mai natural și simplu, dat fiind că meseria de mamă îi ocupă tot timpul. Luna viitoare, fiica ei, Evelin, va împlini un an.

 

Oana Popoiag

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton